Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Yvonne C.ik heb gisteren enkele aardappelplanten gerooid, 's avonds ze naar binnen gehaald en toen leek het of er wat regendruppels opgevallen waren, vandaag lag dat er nog steeds op, dus heb ik er een open gesneden, Hij was bruin van binnen, kan iemand mij vertellen wat dit kan zijn? Het blad was niet bijzonder raar of zo, gewoon al wat aan het afsterven, maar wel typisch was, dat het op een plaats zo was, de rest van de planten zijn nog groen.
    Zondag 20 Juli 2014 om 13:28

4 reacties

  • Andre J. Andre J. zoals je dit vertel lijkt het op beginnende aardappel rot,maar druf me daar niet op vast te binnen, heb je een foto?
    Zondag 20 Juli 2014 om 13:39
  • Yvonne C. Yvonne C. ja, die zal ik zo even maken.Bedankt alvast voor jouw snelle reactie.
    Zondag 20 Juli 2014 om 15:43
  • Yvonne C. Yvonne C. je ziet nu dat de aardappel van binnen erg nat is, wat gisteren op "druppels"leek, is vandaag gewoon een bruine vlek op de schil.
    Zondag 20 Juli 2014 om 16:55
  • Andre J. Andre J. ik heb de foto gezien en zoals jij me het omschrijf lijkt het bruinrot, zoek even op google nar bruinrot
    Zondag 20 Juli 2014 om 17:29