Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Ingrid V.

8 reacties

  • Jeannette v. Jeannette v. Alle gevallen bladeren en noten die plekjes hebben goed opruimen; niet bij het groenafval of op de composthoop gooien dus.
    Dinsdag 9 December 2014 om 16:07
  • Mia V. Mia V. wat doe je dan met die gevallen bladeren en noten Jeanette?
    Dinsdag 9 December 2014 om 22:57
  • Lex H. Lex H. Opbranden of op een andere afdoende wijze vernietigen. Het is een veel gemaakte fout dat mensen de zieke en besmette bladeren en dergelijke op de grond gooien of bij de composthoop. Dat is vragen om problemen.
    Dinsdag 9 December 2014 om 23:25
  • Ingrid V. Ingrid V. Bestaat er geen product om de schimmel te vzernietigen ?
    Woensdag 10 December 2014 om 14:37
  • Scouting Emmeloord E. Scouting Emmeloord E. je kan die bladeren en noten wel verbranden, maar daar is de oorzaak van het probleem toch niet mee opgelost?
    Woensdag 10 December 2014 om 15:40
  • Guy K. Guy K. Zieke bladeren en noten goed opruimen ofwel zorgen dat ze sneller verteren. Je kan ze fijn hakselen met de grasmachine en dan er wat kalk op strooien.
    Zondag 14 December 2014 om 15:47
  • Mia V. Mia V. maar mogen jullie nog wel bladeren enz. verbranden? Bij ons is het wel verboden, vroeger deden wij dat ook met gedroogd aardappel- en tomatenloof maar nu is dat wel een probleem, ik doe dat niet graag bij mijn compost, 't mag ook niet naar 't containerpark of in de groenbak, wat doen jullie daarmee?
    Zondag 14 December 2014 om 18:42
  • Jeannette v. Jeannette v. Hebben jullie geen vuilniszakken of kliko waar je dat in mee kunt geven? Wij kunnen dat spul in de grijze kliko doen. En anders kun je misschien de vuurkorf aansteken?
    Vrijdag 19 December 2014 om 16:24