Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • ik heb een eikje en een esdoorntje. hun bladeren worden nu geel (of meer goudkleurig) en de randen bruin. ik weet niet of het een ziekte is of gewoon verdroging (het is lente dus normaal zouden ze niet mogen afvallen denk ik) ze stonden voor een lange tijd binnen, en nu net buiten(enkele maanden), dus zou het daar mee te maken kunnen hebben??? als je een idee hebt, zeg het dan zo snel mogelijk a.u.b. :)
    Woensdag 29 April 2015 om 13:25

4 reacties

  • Als die jonge boompjes lange tijd binnen hebben gestaan, kan er door de zon brandschade aan het tere blad ontstaan. Dat is niet zo erg. Daar groeien ze wel doorheen. Nieuwe bladjes zullen steviger zijn.
    Als je een foto hier zet kunnen we wellicht beter zien wat het is.
    Woensdag 29 April 2015 om 13:47
  • dankjewel :-) dus het zou vanzelf over kunnen gaan?
    Woensdag 29 April 2015 om 13:49
  • ps, de foto staat waarschijnlijke ergens op mijn proiel (ben net nieuw op deze website, dus weet niet goed waar alles staat)
    Woensdag 29 April 2015 om 13:51
  • Je foto vind ik nergens. Als je een bericht post kun je tegelijkertijd een foto plaatsen. Dan staan ze in één bericht bij elkaar.
    Woensdag 29 April 2015 om 14:00