Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Ylvi   Vlinderstruik 'Black Knight' (Buddleja davidii 'Black Knight')

6 reacties

  • Marleen R. Marleen R. Nieuw hout zijn de takken die dit jaar gegroeid zijn aan het oude hout dat overbleef na het snoeien van voorgaand jaar.
    Zaterdag 11 Juli 2015 om 16:14
  • Roos T. Roos T. Je moet dus elk voorjaar goed snoeien om jong bloeihout te krijgen.
    Zaterdag 11 Juli 2015 om 17:01
  • Pascal G. Pascal G. Onlangs op deze site kort samengevat hoe ik mijn vlinderstruiken onderhoud: efkes gekopieerd en nu plakken;

    Ik snoei de bloemen altijd (2x per week) van zodra de bloemtrossen voor de helft of meer uitgebloeid zijn tot aan de volgende splitsing. Door ze tijdig te snoeien krijg je een langere bloei, wel met steeds kleinere bloemstaarten. Zelf kweek ik mijn vlinderstruiken op 1 stam en snoei ze eind maart tot op +/- 50 cm van de grond, zo heb je de ideale snoeihoogte.
    Zaterdag 11 Juli 2015 om 22:06
  • Roos T. Roos T. Hallo Pascal,Zat vanmiddag even te struinen op de site en kwam bij jou terecht en zag dat jij ooit gereageerd hebt op mijn vraag over het verdwijnen van Echinacras,je had navraag gedaan bij een kweker.Dit bericht heeft mij nooit bereikt ,omdat ik nooit bericht krijg als er op iets wordt gereageerd.Lieve weet niet hoe het komt en nu kijk ik paar keer per week.Sorry dat ik je niet even bedankt hebt,maar ik wist het niet .Alsnog bedankt voor de moeite en ik denk ook dat mijn grond s,winters te nat blijft en ze darom verdwiinen.
    Vrijdag 6 November 2015 om 17:08
  • Roos T. Roos T. Echinacea,s moet er staan.
    Vrijdag 6 November 2015 om 18:12
  • Pascal G. Pascal G. Geen probleem Roos. Ik heb me, intussen enkele maanden terug een gele Echuinacea gekocht en er met steentjes een drainage onder gemaakt. We zullen volgend jaar wel zien of hij het overleeft.
    Vrijdag 6 November 2015 om 22:00