Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Petra S.

3 reacties

  • Matthias D. Matthias D. nog niet geprobeerd maar ben wel van plan dit te doen, ikzelf ga kopstekken nemen van rond de 10cm en in stekgrond plaatsen en in kweekserre plaatsen uit de volle zon bij een temperatuur tussen de 21-22 graden. ik zal laten weten hoe ze zijn gelukt ;)
    Vrijdag 28 Augustus 2015 om 19:00
  • Roos T. Roos T. ik neem meestal een zijtakje met een hieltje ,dat in wat stekpoeder dopen (als je dat hebt), knip wat stukjes van wat blad en zet het in de stekgrond onder een plastic zakje waarin je gaatjes hebt gemaakt (Verluchting)Heb je een kasje dan natuurlijk zonder plastic in de kas.Ik zet meerdere stekken in een pot en zodra je hergroei ziet kan je ze een eigen pot geven.
    Vrijdag 28 Augustus 2015 om 20:11
  • René B. René B. Ik heb destijds een jong takje op water gezet in een glazenpot achter het raam. Met een paar weken heeft het wortels. De plant op stam gekweekt en ik heb hem al jaren. Wel ervoor gezorgt dat er geen oog onder de grond kwam, want dan komen er grondscheuten en is op stam kweken lastiger. Maar bij een struikvorm juist weer wel een oog of ogen onder de grond houden.
    Vrijdag 28 Augustus 2015 om 20:35

1 tuinier vindt dit leuk

  • Wilma G. Wilma G. Zaterdag 29 Augustus 2015 om 07:16