Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

  • Barbera v. Barbera v. Volgens het snoeiboekje hier: tussen januari en maart.
    Maandag 21 September 2015 om 21:06
  • Kiki B. Kiki B. Klimrozen kan je nu al fatsoeneren. Dat scheelt weer in het voorjaa. snoei nu de takjes die op de zijstengels staan niet dieper dan op 3 ogen terug. Mocht er dan iets invriezen is er nog niets aan de hand. Ook dood hout kan je nu prima verwijderen. In maart ( niet januari !) pak je het geheel wat rigoreuzer aan. Dan kan je alle zijtakjes terugnemen tot op het eerste oog. Kans op invriezen is dan nog minimaal. Let op, we praten hier dus over de zijtakjes die op de uitgebogen zijstengels staan. Van oudere klimrozen haal je zonodig de oudste hoofdstengels weg. Dit doe je alleen wanneer er teveel hoofdstengels zijn.
    Maandag 21 September 2015 om 21:52
  • Roos T. Roos T. Ik begin mijn rozen vaak al half Februari te snoeien als er een zonnige mooie dag is.Heb nog nooit schade ondervonden.
    Natuurlijk alleen ls er geen vorst in zicht is.Beetje nachtvorst is meestal niet erg.We kunnen ook nog wel late vorst krijgen met ijsheilgen In Mei.
    Dinsdag 22 September 2015 om 09:20
  • Andy D. Andy D. bedankt voor de feedback
    Dinsdag 22 September 2015 om 16:06