Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

De Smedt F.

  • De Smedt F.Wat kan ik in huis halen als beginnend tuinder om ziektes en plagen in de tuin, ik ben niet van plan om te spuiten, maar je weet nooit en ik ben dan iemand ik kan het beter in huis hebben. Bedankt dat jullie willen helpen.
    Groetjes,
    François.
    Dinsdag 24 November 2015 om 22:54

4 reacties

  • Kiki B. Kiki B. Hoi Francois, allereerst niet bang zijn voor ziekten en plagen. Een best advies is een gezonde leefomgeving te creëeren. Zorg voor een goede grond, compost, drainage. Je kan op deze site veel informatie vinden. Aarzel niet om ons om advies te vragen. Grijp niet naar chemische bestrijdingsmiddelen maar probeer het met logisch verstand aan te pakken wanneer het dreigt mis te gaan. Groet, Kiek.
    Dinsdag 24 November 2015 om 23:22
  • Roelf S. Roelf S. je zou kunnen gaan kijken voor natuurlijke afweer , door middel van insecten of andere producten op natuur basis
    Woensdag 25 November 2015 om 07:25
  • Roos T. Roos T. Ik zou eerst maar eens afwachten of je wat nodig hebt.Je kan schimmels krijgen of insekten ,maar als zich wat voordoet kan je altijd wat halen.
    Woensdag 25 November 2015 om 10:20
  • De Smedt F. De Smedt F. Het is misschien wel wat laat, maar beter laat dan nooit. Hartelijke dank voor jullie reacties.
    Groetjes
    De Smedt François.
    PS Mag ik jullie ook al het allerbeste toewensen voor 2016 en heel veel tuinplezier.
    Maandag 14 December 2015 om 22:31