Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Willy N.Ik zou de leden van deze tuinclub vriendelijk willen verzoeken de kamerplanten niet meer te benoemen. Zolang U dit blijft doen, blijven ze komen, en er staat toch heel duidelijk boven deze rubriek GEEN!!! KAMERPLANTEN!!! Is dit nu leesblindheid, het gewoon negeren of pure verveling?. Voelen leden zich nu aangesproken dan treft het doel, daar schrijf ik dit voor.Richt dan zelf een kamerplantenclubje op , dan kan je zo veel je wilt daar je tijd aan besteden.
    Er is namens mij geen discussie hier over mogelijk, ik begrijp het, is al te veel te vaak aangewakkerd en desondanks....(vul maar in)......
    Woensdag 13 Januari 2016 om 15:31

16 reacties

  • Willy ik ben met de strekking van je prangende opmerking wel eens.
    Echter...... ik heb het idee dat veel leden die van Plantifier gebruik maken, eerste gebruikers zijn die via de app (IOS of Android) hun foto(s) uploaden. Als ik dan eens kijk op die app, kom ik helemaal geen opmerking over wat zoal mag worden ingestuurd tegen. Naar mijn weten staat die opmerking alleen op de 'normale' uitvoering. Ik denk dat te maken heeft met het karakter van een App-je, nl. alleen een basale uitvoering i.v.m. met de grootte van een en ander.
    Dus het verketteren van deze kamerplant-leden moet je dan wel doen in ogenschouw nemende dit gedwongen gebrek aan kennis over de do's en dont's!
    "Op zoek naar de naam van een plant?" staat er boven de app........... (niks over tuin of kamer!)
    Woensdag 13 Januari 2016 om 16:50
  • Willy N. Willy N. Ik hoop dat Lieven jouw reactie leest.
    Woensdag 13 Januari 2016 om 17:18
  • Kiki B. Kiki B. Ben het met jullie beiden eens. Maar wat ik begreep uit Willy's opmerking is dat zij zich vooral richt tot diegenen die de antwoorden geven (benoemen)? Dat zijn over het algemeen leden waar je van mag veronderstellen dat zij op de hoogte zijn van de do's en dont's, neem ik aan?
    Woensdag 13 Januari 2016 om 19:17
  • Je hebt gelijk Kiki. Er springen hier nog wel eens wat kikkers uit de kruiwagen!
    BTW Willy, is de werkwijze van Plantifier vergelijkbaar met hoe ze er bij Plantadvies/Digituin mee omgaan??
    Woensdag 13 Januari 2016 om 19:55
  • Willy N. Willy N. Bij plantadvies/digituin komt deze onzin niet langs. Er is op het moment zelfs plantenstilte. Het zijn meestal de planten die op het moment van opkomen-seizoen gevraagd worden Met af en toe een die buiten het seizoen valt, maar bijna altijd tuinplanten . Ik mag het bijna niet zeggen, het gaat allemaal wat professioneler.
    Maar ik ga MijnTuin echt niet bekritiseren want ik heb op deze site, zo voelt dat tenminste, ook tuinvrienden.
    Ik zou het ook echt niet kunnen missen.
    Woensdag 13 Januari 2016 om 22:08
  • Kiki B. Kiki B. Tja, hopelijk kan Lieven een wat duidelijker beleid voeren?
    Woensdag 13 Januari 2016 om 23:36
  • Lieven G. Lieven G. Inmiddels is er een update van de Plantifier App geweest waarbij we naast wat bugfixes ook het woord 'planten' hebben aangepast naar 'tuinplanten'. Hopelijk heeft dit wat invloed op de instroom van foto's.
    Zaterdag 23 Januari 2016 om 08:41
  • Tezamen met een actief verwijderbeleid (zoals de afgelopen dagen merkbaar) moet dit toch een stap in de goede richting zijn, @Lieven. Dank
    Zaterdag 23 Januari 2016 om 08:53
  • Kiki B. Kiki B. Geweldig.
    Zaterdag 23 Januari 2016 om 10:10
  • Willy N. Willy N. Hoera, hier word ik blij van. Bedankt Lieven.
    Zaterdag 23 Januari 2016 om 12:12
  • Jeannette v. Jeannette v. Dát is fijn! :-) :-)
    Woensdag 27 Januari 2016 om 14:26
  • Let op. Ook vandaag werd weer geschoffeld. Of was het handmatig geplukt??!!
    Woensdag 27 Januari 2016 om 19:47
  • Nancy G. Nancy G. Ik wil niet veel zeggen maar alle planten in de wereld zijn tuinplanten, en dat jullie sommige planten binnen zetten, komt omdat het klimaat het niet toelaat, maar misschien over veel jaren is er geen winter meer en kan je alles buiten zetten.En maak je niet druk over die kleine dingen
    Maandag 15 Februari 2016 om 02:26
  • Willy N. Willy N. Als de planten van de hele wereld er bij komen word het toch wel een beetje te veel van het goede. Wij wonen hier in een heel ander klimaat en van die andere planten hebben wij echt niet veel kennis. Voor mij zijn er wel speciale sites voor de planten die bij jullie groeien, lijkt mij,
    Veel geluk met het zoeken en vind van de soorten die U zoekt.
    Er komen best af en toe foto's van planten uit andere streken langs, van mensen die daar op vakantie zijn geweest en worden dan anderen herkend.
    Maandag 15 Februari 2016 om 12:23
  • Kiki B. Kiki B. Gelukkig ziet het naar uit dat we hier voorlopig nog wel winters houden. De tekst bovenaan de Plantifier lijkt me overigens duidelijk genoeg, Nancy.
    Maandag 15 Februari 2016 om 12:30
  • Jeannette v. Jeannette v. Nancy, je kan dat soort foto's beter bij myGarden.org plaatsen. Daar zie je veel planten die we hier alleen als kamerplant kunnen houden.
    Maandag 15 Februari 2016 om 13:10

4 tuiniers vinden dit leuk

  • Paul H. Paul H. Woensdag 13 Januari 2016 om 17:23
  • Kiki B. Kiki B. Woensdag 13 Januari 2016 om 19:13
  • Jeannette v. Jeannette v. Donderdag 14 Januari 2016 om 10:11
  • Bianca .. Bianca .. Donderdag 14 Januari 2016 om 20:24