Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • An L.Een vraagje aan de clematis kenners onder ons ;)
    Ik zou graag mijn muurtje mooi bedekt krijgen met mijn clematis, wat doe ik nu beste??? Naar beneden ombuigen en vastbinden?? Of snoeien?? Alvast bedankt :)
    Zaterdag 16 Juli 2016 om 17:48

5 reacties

  • Gerda Pee Gerda Pee Ik denk dat ik er een paar nieuwe tussen zou plaatsen en die vooral horizontaal zou leiden om de gaten op te vullen.
    Zaterdag 16 Juli 2016 om 18:59
  • Franca v. Franca v. Staan er al niet genoeg? Misschien kun je na de snoei de planten horizontaal leiden en goed kijken dat ze het gehele muurtje bedekken.
    Zondag 17 Juli 2016 om 07:32
  • Frank L. Frank L. Al zijn de bloemen nog zo mooi een Clematis plant ziet er onderaan steeds wat kaal en rommelig uit. Je kan eventueel er wat andere planten voor zetten met een hoogte van ongeveer 50/60 cm.
    met wat denkwerk kan je een plant zoeken die op dezelfde moment bloeit en zo een mooie kleuren combinatie maken.
    Zondag 17 Juli 2016 om 08:29
  • An L. An L. Dank je wel voor jullie reacties, maar als ik hem nu laat buigen, gaat hij dan blijven groeien tot hij terug beneden komt? Of zie ik dat verkeerd?
    Maandag 18 Juli 2016 om 01:54
  • Roos T. Roos T. En plant groeit omhoog naar het licht.dus ik denk niet dat zal lukken. Doe wat Frank je aanraadt en zet er een lage plant voor .
    Maandag 18 Juli 2016 om 07:10