Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

De Tuin Rondom w.Plus

  • De Tuin Rondom w.Hallo beste tuingenoten,
    weet iemand wat een degelijke zwenksproeier is? Ik heb van die gardena dingen maar die lekken allemaal bij de aansluiting na een tijdje en dan is de waterdruk een stuk minder.
    Vrijdag 26 Augustus 2016 om 09:50

7 reacties

  • Pascal G. Pascal G. -Het koppelstuk welke je aansluit op uw sproeier dient ook van Gardena te zijn.
    -Een lekkend koppelstuk kan je gemakkelijk herstellen door; het te demonteren, 1 cm van de tuinslang met een scherp mes afsnijden en daarna terug monteren.
    Vrijdag 26 Augustus 2016 om 13:25
  • De Tuin Rondom w. De Tuin Rondom w. hallo pascal, ik heb verschillende koppelstukken gebruikt maar dat haalde niet veel uit. vandaar dat ik er vanuit ging dat het aan de sproeier zelf lag. Ik zal nog eens naar de koppelstkken(ook van gardena) kijken. dank je voor de reactie.
    Vrijdag 26 Augustus 2016 om 14:13
  • Pascal G. Pascal G. Als het aan de verbinding met de sproeier zelf lekt kan het niet anders dan het koppelstuk zijn. Ik heb daar enkele jaren terug ook mee gesukkeld, dat was ook met een Gardena sproeier.
    Vrijdag 26 Augustus 2016 om 14:18
  • De Tuin Rondom w. De Tuin Rondom w. heb wat rubbertjes vervangen en dat leek even te helpen, maar toch komt er soms na een tijdje maar de helft van de straal uit terwijl de waterdruk gelijk is gebleven. toch bedankt voor de info.
    Woensdag 31 Augustus 2016 om 07:50
  • Pascal G. Pascal G. Heb je dan uiteindelijk koppelstukken van hetzelfde merk gebruikt ?
    Woensdag 31 Augustus 2016 om 21:13
  • De Tuin Rondom w. De Tuin Rondom w. Dat maakte eigenlijk geen verschil, of van gardena of van hoze-lock waren, maar nu zitten er gardena aan.
    vreemd genoeg werkt het het nu al weer een paar dagen goed.
    Donderdag 1 September 2016 om 09:52
  • Pascal G. Pascal G. Hier was dat wel zo. 'k heb er hier 2 van Gardena liggen en bij geen van beide had ik voldoende druk en had ik waterverlies aan de koppeling totdat ik op mijn tuinslag een koppelstuk van Gardena zelf stak. Maar als het nu werkt, zoveel te beter.
    Donderdag 1 September 2016 om 16:51