Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

  • Roos T. Roos T. Komen gewoon terug ,maar waarom zou je dat doen?Zijn groenblijvende planten.Ik knip ze omdat ze onder eikenbomen staan en eikels en blad moet verwijderen,dan is het lastig als er overal planten staan.Anders liet ik ze tot het voorjaar staan.
    Woensdag 19 Oktober 2016 om 14:17
  • Nick D. Nick D. Dank voor je reactie Roos! Ik zou ze willen inkorten omdat ik ze er nogal 'slapjes' vind bij staan.. Maar de plant is me eiglijk totaal onbekend. We wonen hier pas en ik heb het moeilijk om niet drastisch in onze tuin te gaan snoeien en verwijderen maar ik wil graag een jaar afwachten om te zien wat de tuin allemaal te bieden heeft zodat ik geen dingen verwijder waar ik spijt zou van kunnen krijgen.. ;)
    Donderdag 20 Oktober 2016 om 13:51
  • Geert O. Geert O. Zodra de eerste bloemen verschijnen (januari) kan je best de oude bladeren wegknippen.
    Donderdag 20 Oktober 2016 om 16:54
  • Kiki B. Kiki B. Nee, dit is de H. argutifolius en die snoei je in principe helemaal niet. Alleen als hij erg lelijk wordt of uit elkaar gaat vallen, dan snoei je hem pas na de bloei. In tegenstelling tot de H. orientalis, daarvan knip je altijd het blad al eind december af, voordat de plant blaat bloeien. Geef de plant wat compost, dan trekt hij misschien bij.
    Vrijdag 21 Oktober 2016 om 22:23