Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

  • Carla C. Carla C. Hallo Pascal,
    je kunt een paar plantjes binnen laten overwinteren. ik denk dat je het alleen niet te warm moet zetten, omdat ze nogal makkelijk kunnen vermeerderen. Ik denk dat koel en vorstvrij voldoende is. Groetjes, Carla
    Maandag 24 Oktober 2016 om 19:56
  • Pascal G. Pascal G. Dag Carla,
    'k heb ze nu in een emmertje op de vensterbank geplaatst op het kamertje waar ook mijn jonge palmboompjes staan. De verwarming staat dicht maar echt koud is het hier nooit. Ik wil dit uitproberen omdat ik vrees dat naast de waterhyacint (is verboden sedert 3 augustus 2016 ) ook deze mettertijd niet meer zal verkocht worden.
    Maandag 24 Oktober 2016 om 20:24
  • Carla C. Carla C. Hoi Pascal, zou best kunnen als het een woekeraar is. Zeker met ons warmer wordende klimaat zou hij goed kunnen overwinteren in open water. En dat is natuurlijk niet zo handig voor de visstand. Voorlopig ben jij voorbereid op de toekomst! Groetjes en een prettige avond, Carla
    Maandag 24 Oktober 2016 om 20:29
  • Pascal G. Pascal G. Ja, het is een woekeraar. In de buitenlucht krijgt enkel de temperatuur hem klein. Ik kan me dus goed voorstellen dat hij in Zuid Europese landen voor problemen bij o.a.waterzuiveringsinstallaties en de inheemse vegetatie kan zorgen.
    Maandag 24 Oktober 2016 om 21:14