Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

3 reacties

  • de J. de J. En heb je de meeldraden geoogst??? Zoniet , dat zijn die oranje sliertjes. Handschoenen dragen, anders houd je hieraan gele vingers over. Je kunt ze vers gebruiken, maar beter leg je ze te drogen op de verwarming. Zo te zien heb je voor €30/40 aan saffraan. Na drie jaar ze allemaal weer herplanten (ze kruipen namelijk steeds dieper de grond in)
    Zaterdag 3 December 2016 om 10:28
  • C J d. C J d. Nee de saffraan heb ik laten zitten , misschien in het vervolg toch maar doen .
    Zaterdag 3 December 2016 om 12:01
  • de J. de J. Zonde. Als je het niet doet zoals in Spanje (daar plukken ze er de hele bloemknop vanaf) maar met een schaartje de meeldraden ertussen uit knipt. Bloeit hij gewoon verder. Zo doet ik het in Spanje ook. Het is zonde om dit lief bloeiende crocusje te vernielen. Het is alleen een beetje meer werk. Zo te zien heb je flink wat bolletjes, dat moet voldoende saffraan geven voor een heel jaar. Ik geef altijd flink wat aan mijn buren voor in de paella.
    Zaterdag 3 December 2016 om 14:22

3 tuiniers vinden dit leuk