Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Rosette B.Een dagje tuinbeurs (Aywiers) zit erop. Niet veel meegebracht maar zonder iets naar huis komen lukt me niet. Wat kruiden en enkele vaste planten: Echinacea simulata, Nepeta subsessilis 'Candy Cat', Viola 'Silver Samurai.
    Er was een beetje ongenoegen bij sommige Belgische kwekers over de prijzen van de Franse. Niet omdat die te laag zouden zijn maar juist omgekeerd, 2x tot 3x hoger. En niet voor nieuwe introducties maar voor courante planten. Uitkijken dus op de volgende beurzen.
    Zondag 1 Mei 2011 om 18:47

4 reacties

  • Inge C. Inge C. Ik ben gisteren naar Aywiers geweest, en vandaag naar de Radio 2 Tuindag in Bokrijk en de prijsverschillen zijn inderdaad opmerkelijk. In Bokrijk staan meer liefhebbers en meer Nederlandse kwekers. Misschien dat de prijzen er daarom lager liggen ? En Aywiers ligt natuurlijk in een dure buurt, daar bij Genval... Ik heb me (helaas) wat laten gaan en breek mij nu het hoofd over waar ik al die plantjes nog moet zetten. En ik doe elke avond een regendans - met weinig effect - want bij dit weer planten is niet gemakkelijk en er is nog geen regen in het vooruitzicht...
    Zondag 1 Mei 2011 om 18:57
  • Eddy C. Eddy C. Ben vandaag ook naar Bokrijk en hoewel ik ook niet direct plaats heb om nog wat te planten kan ik het ook niet laten om zonder iets naar huis te komen, alhoewel het met een 10-tal plantjes toch nog meevalt vind ik van mijn eigen!-)
    Zondag 1 Mei 2011 om 20:15
  • Nancy L. Nancy L. Volgend weekend ga ik naar de tuindagen in Beervelde (is maar 5min van bij mij) en ik ga mij proberen aan mijn 'wenslijst' te houden, maar ik weet nu al dat de verleiding te groot zal zijn met al die bloeiende planten..maar 'k vind altijd wel een plaatske voor de nieuwkomers!
    Zondag 1 Mei 2011 om 22:48
  • Eddy C. Eddy C. Ja, je ziet op zo'n plantenmarkten zoveel mooie planten dat het heel moeilijk is om je te houden aan de planten die je echt wil kopen. 't Is daarom dat ik maar geen lijstje meer maak als ik ergens naartoe ga!-)
    Maandag 2 Mei 2011 om 19:38