MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Iris I.Vandaag de pompoenen uitgeplant en de pronkbonen in de grond gestoken. Nu maar hopen dat de slakken er niet mee gaan lopen. Het heeft al wat moeite gekost om ze te vrijwaren van de konijnen die bijwijlen loslopen in onze tuin... De paarse spruitjes zijn in de koudebak 2X aangevreten. Gelukkig hebben ze nooit de groeiknop geraakt en staan ze nu uitgeplant achter kippengaas. Pech voor de konijnen!
  Donderdag 12 Mei 2011 om 20:47

3 reacties

 • Henk L. Henk L. Hoi Iris,
  De egel eet slakken,dus zorg dat die het fijn vindt in jouw tuin,zorg dat hij zich kan verstoppen onder wat bladeren en takken en maak de kanten van de vijver glooiend zodat hij kan drinken en sukkeld hij toch in het water dat hij er uit kan geraken.
  groeten en succes met alles
  Donderdag 12 Mei 2011 om 21:24
 • Iris I. Iris I. Hallo,

  momenteel staat onze groententuin nog helemaal alleen. De bouw van onze woning is nog maar pas gestart en de aanleg van onze tuin is voor later, maar ik ga er zeker rekening mee houden. de konijnen zitten voorlopig nog in onze kleine tuin waar we wonen en die is slechts een halve are groot. We hebben ooit wel een egel op bezoek gehad, maar dat is al lang geleden.
  Zaterdag 14 Mei 2011 om 11:58
 • Henk L. Henk L. Ilse
  Hoe meer mensen een ruimte geven aan de dieren om ons heen hoe meer evenwicht er ontstaat,maar van een halve are kun je ook een paradijsje maken.
  succes er mee
  Zaterdag 14 Mei 2011 om 14:06

1 tuinier vindt dit leuk

 • Eddy C. Eddy C. Donderdag 12 Mei 2011 om 20:49