MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

 • Wouter C. Wouter C. Dit is 100%, pure echte, versgroene Boerenkool!
  Voor je er stoemp mee maakt: goed laten bevriezen of in een paar dagen in het vriesvak steken. Dan wordt ie zachter van smaak en minder taaie vezels.
  Groetjes,
  De Boomdokter.
  Dinsdag 7 Juni 2011 om 20:54
 • Franky H. Franky H. ik veronderstel dat ik die nu al ongeveer moet beginnen oogsten ? de onderste bladeren. maar die planten halen toch nooit de vorst , of wel soms ?
  zou ik die mogen blancheren en dan invriezen ? kwestie van wat plaats te winnen ook . want rauw invriezen neemt heel veel plaats in.
  Of vries ik die best rauw in voor een paar dagen , dan uithalen en klaarmaken , en dan eventueel opnieuw invriezen want ik ga niet elke dag stoemp eten hoor ;-)
  Alvast dank voor de wijze raad.
  Dinsdag 7 Juni 2011 om 22:01
 • Kiki B. Kiki B. rauw invriezen in grote plastic zak, dan na 2 dagen bevroren verkruimelen, zodat het minder plaats in neemt en de zak vacuum zuigen. Pas gebruiken als je stoemp maakt. Op dezelfde manier vries je verse kruiden in zoals bijvoorbeeld Lavas, peterselie etc. Dinsdag 7 Juni 2011 om 22:12
 • Franky H. Franky H. vanavond dan maar eerst even een eerste lading oogsten en invriezen. dit weekend stoemp smullen Woensdag 8 Juni 2011 om 10:08