Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

9 reacties

  • Hanneke v. Hanneke v. Ik hoop het. Er moet nog heel erg veel gedaan worden! Schuur weg, sceptitank dichtgemaakt, haag, hek of schutting en dan nog beplanting. Flinke klus!
    Dinsdag 5 Juli 2011 om 21:27
  • Kiki B. Kiki B. Leuk dat je hier er bij komt Hanneke! Die tuin komt er vanzelf wel.
    Dinsdag 5 Juli 2011 om 22:55
  • Hanneke v. Hanneke v. Dankje! We gaan hier langzaam plannen maken... dat is altijd leuk om te doen. We hebben geen haast gelukkig!
    Woensdag 6 Juli 2011 om 08:49
  • Luc V. Luc V. Wat niet is kan nog komen. Bij mij leek het vroeger ook op niets en na enkele jaren heb ik nu toch een tuin. succes!
    Woensdag 6 Juli 2011 om 14:26
  • Hanneke v. Hanneke v. Nou, de eerste shoot dan maar :-) We wonen langs een drukke weg, de buren hebben allemaal een haag, maar wij hebben niets. Ik wil de kinders graag in de voortuin kunnen laten spelen, maar hoe krijg ik heel snel een fatsoenlijke haag als afscheiding? Ik weet dat je ze kant en klaar kunt kopen, maar die zijn prijzig volgens mij. Het is maar dat we de weg niet zien en de kindjes er niet uit kunnen lopen (kindjes zijn 3, 2 en 4 maanden, dus luisteren is er nog niet zo bij).
    Vrijdag 8 Juli 2011 om 13:38
  • Luc V. Luc V. In het najaar en de winter kan je goedkoper aan haagplanten geraken die al een redelijke hoogte hebben en niet zo duur zijn. Die worden dan met blote wortel geleverd en je betaalt minder zonder de pot en de grond erbij. Maar ze groeien evengoed. Zo heb ik twee jaar geleden een esdoorn haag geplant van 60 meter die al 1.5 meter hoog was en ik heb voor die 60 meter 200 euro betaald.
    Je kan soms koopjes doen op www.kapaza.be .
    Vrijdag 8 Juli 2011 om 14:25
  • Hanneke v. Hanneke v. @ luc O, dat is niet zo heel duur dan. Ik had het wel erger verwacht. Ik heb maar vier meter nodig :-) Ik zal kapaza eens in de gaten houden. Ik vind 1.5 meter al heel goed qua hoogte.
    Vrijdag 8 Juli 2011 om 14:58
  • Luc V. Luc V. Als het juiste moment er is wil ik gerust helpen zoeken naar een geschikte haag. Maar het zal toch pas tussen november en maart/april kunnen gebeuren.
    Vrijdag 8 Juli 2011 om 15:02
  • Hanneke v. Hanneke v. Dankje! Dan ga ik tegen die tijd eens actie ondernemen.
    Vrijdag 8 Juli 2011 om 15:02

6 tuiniers vinden dit leuk