Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

14 reacties

  • Kiki B. Kiki B. en hoe hard had de grond en alle planten en met name de akkerbouw dit nodig want het is overwegend wel een zacht regentje bij een aanvankelijk veel te droge voorzomer! En achter de wolken blijft de zon steeds schijnen :)
    Maandag 25 Juli 2011 om 22:14
  • Grietje B. Grietje B. ....`t is wel weer genoeg geweest, een warm zonnetje is meer dan welkom, `t is tenslotte zomer, gelukkig hebben we met volle teugen genoten van de `voor`zomer...
    Maandag 25 Juli 2011 om 22:21
  • Henk L. Henk L. Kijk en dat is nou zo fijn,wij mensen kunnen het weer niet regelen zoals het ons uitkomt en dat is maar goed ook.e
    Dinsdag 26 Juli 2011 om 17:05
  • Maarten C. Maarten C. Laten we hopen dat de winter nu niet al in september begint ;)
    Woensdag 27 Juli 2011 om 02:23
  • Eco t. Eco t. @Henk: ook al kunnen we het weer niet rechtstreeks beïnvloeden, ik vermoed toch dat het ontregelen van de seizoenen wel door 'ons' beïnvloed is. Maar dan gaan we weer naar de discussie over de klimaatverandering en dat is iets voor een andere topic, zeker? :-)
    Woensdag 27 Juli 2011 om 16:44
  • Henk L. Henk L. Jan, ik denk dat het hier best mag gezegd worden.
    Wij mensen willen alles beter,sneller als de natuur in elkaar steekt,voor mij denk ik dat we moeten leren samen te werken met de natuur en er zeker niet tegen te werken.
    Misschien wel kort door de bocht,maar met als ons gemanipuleer komt het nog zo ver dat we het niet meer in de hand kunnen houden en met ons op de loop gaat.
    Woensdag 27 Juli 2011 om 16:59
  • Henk L. Henk L. Grietje,
    Wat de slakken betreft,minder fijn voor de tuin,maar egels en padden doen zich te goeds aan die slakken,het is eten en gegeten worden in de natuur
    Woensdag 27 Juli 2011 om 17:03
  • Grietje B. Grietje B. Ben het helemaal met je eens Henk.
    Wat die slakken betreft, genoeg vogels in de tuin, maar ze eten niet genoeg slakken op. Egeltjes waren er jaren terug meer dan nu en... padden komen hier niet voor.
    ... en eten en gegeten worden het hoort erbij maar is niet altijd leuk... `onze zanglijster` had net 5 jongen uitgebroed (deze had in het vogelhuisje haar nest gebouwd welke we vanuit de huiskamer konden volgen),... een bekende kat zat ze `s morgens te verorberen... De lijster heeft zelf nog de laatste resten v.d. jonge vogeltjes opgepikt en mee genomen....
    Donderdag 28 Juli 2011 om 09:49
  • Kiki B. Kiki B. Ai, dat is wel echt naar om te zien en horen...
    Donderdag 28 Juli 2011 om 11:19
  • Henk L. Henk L. Ja natuurlijk Grietje is het naar om te zien dat een poes de jonge lijsters op eet en,daar waar moeder en vader lijster zo hun best gedaan hebben om hun jongen groot te brengen,komt plotsklaps die stoute poes en weg is alle arbeid en zorg van het lijsterpaar.
    Maar wat te denken van al die lieve mooie luizen die in onze rozen of op de bladeren van de fruitbomen zitten en door de lieveheersbeestjes of oorwormen opgegeten worden,ook dat is zielig maar omdat wij het niet direct zien weten wij dit niet staan er niet bij stil,en,we zijn blij dat wij van die luizen geraken.
    Donderdag 28 Juli 2011 om 20:48
  • Grietje B. Grietje B. ... het begint met slakken en eindigt met ..luizen..geen last van!... toch vind ik het minder erg van die luizen dan van de jonge lijsters.
    Donderdag 28 Juli 2011 om 21:24
  • Henk L. Henk L. Oké ieder zijne meug maar evengoed worden die luizen ook opgegeten,heb je last van luizen in de rozen plant lavendel onder de rozen
    Donderdag 28 Juli 2011 om 22:30
  • Eco t. Eco t. Dat van een kat die vogels opeet is minder natuurlijk hé. Dat is een huisdier dat gewoon instinctief doodt en straks toch lekkere korreltjes gaat eten, ondanks de 5 lekkere vogeljongen. Nu ja, een wilde kat zou het gedaan hebben uit honger, da's waar.
    Dinsdag 2 Augustus 2011 om 17:51
  • Henk L. Henk L. Oké Jan dan heb ik toch een beetje gelijk
    Dinsdag 2 Augustus 2011 om 19:19