Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

Isabella   Amerikaanse eik (Quercus rubra)

4 reacties

 • Lieven G. Lieven G. Stel je vraag eens aan @De Boomdokter . Hij is de specialist van de bomen :)
  Zondag 23 Oktober 2011 om 13:07
 • Isabella S. Isabella S. ok√© bedankt, dat ik daar zelf niet aan gedacht heb!
  Zondag 23 Oktober 2011 om 20:00
 • Tuin@vies g. Tuin@vies g. Isabella, een Amerikaanse eik kan gesnoeid worden, maar wordt beter niet gesnoeid. Een jonge boom, kan eventueel wat vormsnoei gebruiken, voor het verkrijgen van een evenwichtige kroon.Hoe oud is de boom en waarom snoeien?
  Vrijdag 28 Oktober 2011 om 22:55
 • Isabella S. Isabella S. de boom is al zeker 55 jaar en staat nogal dicht tegen mijn huis,op ongeveer 15 meter. Hij is 3 jaar geleden gesnoeid omdat zijn bladerdek bijna gans de tuin in de schaduw zette, en ook bij de geburen bladeren en eikels liet vallen in de herfst. Doch nu begint de kruin terug uit te deinen . Ik weet wel dat de boom vroeger mooier was van vorm vooraleer hij gesnoeid werd en ik vrees dat een volgende snoei het er zeker niet mooier op maakt.
  De boom is spontaan in de tuin beginnen groeien en als ik geweten had wat voor een reuzeboom hij zou worden had ik het zover niet laten komen.
  Zaterdag 29 Oktober 2011 om 07:19