MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Edwin D.

 • Edwin D.sedert geruime tijd zit ik geplaagd met een of meerdere woelratten in mijn tuin en gazon, het enige waar ze niet aan raken zijn mijn kolen, al de andere geplante groenten moesten er aan geloven als daar zijn ajuinen, bonen, prei, peterselie, wortelen, aardappelen, selder.
  van de 120 preiplantjes die ik in de grond stak zijn er slechts een 10-tal overgebleven. ook mijn vaste planten (bloemen en struiken) zijn geliefkoosd. in mijn gazon heb ik vooral last van gangen onder de grond.

  ik heb reeds vanalles geprobeerd dat ik haalde bij het tuincentrum maar niets helpt echt, de pasta welke ik als laatst heb gebruikt word gewoonweg uit het gat in de grond gegooid tot naast het gat. en raar maar waar mijn buren hebben er helemaal geen last van

  ik had in het najaar nog vanalles willen planten en zaaien in de moestuin, doch ik heb het niet gedaan daar er toch niets zou van overblijven

  kan daar iets aan gedaan worden en hoelang zou het eventueel duren vooraleer ze uit zichzelf vertrekken moest ik niets meer zaaien of planten ???

  hartelijk bedankt op voorhand voor de eventuele hulp met mijn probleem
  Maandag 31 Oktober 2011 om 07:10