MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

3 reacties

 • Lut V. Lut V. Hallo, ik volg de maandagavond een cursus bloemschikken. Ik heb daarvoor elke maandag verse snijbloemen nodig. Morgenavond heb ik 12 Hortensiabloemen nodig om een krans te maken.
  Is er iemand uit de omgeving van Wetteren waar ik bloemen mag komen knippen? In de plaats kan ik een bloemstuk voor jullie maken.
  Dank bijvoorbaat.
  Lut uit Wetteren
  Zondag 23 September 2012 om 19:58
 • Germain D. Germain D. Beste Omer,
  Zondag is het plantenruildag in het kasteel in Poeke. Officieel open van 14u. Er staan een tiental standen van imkersverenigingen die allen gratis hun meegebrachte planten ter beschikking stellen, de moeite waard. Verder zijn er vele standen van verkopers die grzellig zijn: stoelen vlechten, kaarsen maken, kruidenkwekers enz en zijn er geleide wandelingen in het kasteelhof.
  Bij mij kan je ijzerhard, witte en blauwe judaspenning,klokjes,Vinca minor en major, zenegroen, speenkruid, en andere planten komen halen, je kom maar eens af om te zien
  Germain De Wilde, 092521866
  Vrijdag 14 Maart 2014 om 18:19
 • Germain D. Germain D. Ho ja , ik vergat nog te zeggen dat mijn helleborussen weer veel kleine zaailingen hebben die je natuurlijk ook kunt uitplanten; bloeit reeds het 2e jaar Vrijdag 14 Maart 2014 om 18:25