Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Channa M.Ik zal ook zo nu en dan eens wat berichten gaan plaatsen, met natuurlijk bijbehorende foto´s!! Ik maak gebruik van een volkstuintje.Helaas zijn mijn twee buren iets minder fanatiek en heb ik te dealen met onwijs veel onkruid. Beter gezegt omringd door oerwoud!Goed bijhouden is de enige optie...
    Meestal neem ik de hond van mijn tante Beau mee.. Zodra hij een brommertje hoort of mij met mijn moestuinkleding en laarzen ziet is hij door het dolle heen.Geen tijd voor koffie, want mevr, moet naar de kikkers, sprinkhanen en alles wat daar nog meer zit.(voor haar fantastisch dat de buren het verwaarlozen, genoeg te doen)*zucht*
    Maandag 9 April 2012 om 10:12

7 reacties

  • Maarten C. Maarten C. Je zou kunnen proberen een haagje te planten langs je afsluitingen, op die manier heb je al iets minder kans dat er onkruidzaad overwaait van bij de buren.
    Maandag 9 April 2012 om 18:51
  • Kiki B. Kiki B. Oei, Maart, dan moet het wel een heel dicht haagje zijn ....
    Maandag 9 April 2012 om 23:45
  • Maarten C. Maarten C. Alle beetjes kunnen helpen ;)
    Maandag 9 April 2012 om 23:46
  • Kiki B. Kiki B. beetje dicht en niet-onkruid-doorlatend-haagje dus? welke suggestie?
    Maandag 9 April 2012 om 23:54
  • Maarten C. Maarten C. Ik denk aan een haag, veel voorkomend, maar kan niet op de naam komen. Ze heeft kleine groene blaadjes, groter dan buxus blaadjes en heeft tijdens de bloei kleine trosjes met witte bloemetjes die ongelooflijk zoet ruiken.
    Dat lijkt me een dichte haag maar heb hier geen ervaring mee ;)
    Mijn poging om met een braamhaag het graszaad van de weide naast mij tegen te houden was alleszins niet gelukt vorig jaar :)
    Dinsdag 10 April 2012 om 00:04
  • Maarten C. Maarten C. Liguster, dat was de naam die ik zocht ;-)
    Dinsdag 10 April 2012 om 08:30
  • Channa M. Channa M. Ahh bedankt, zal eens kijken. Eerst moet het hek af. Dan is het mischien wel een optie! Wilde wel voor het hek bloemen planten.. Vorig jaar heb ik de brand erin gezet. Alles was zwart maar onkruid was keurig weg..
    Dinsdag 10 April 2012 om 12:46

2 tuiniers vinden dit leuk