Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Sandra S.Helaas... een aantal klimrozen hebben de strenge vorst niet overleefd, er zit nog steeds geen teken van leven in, en dat zal nu ook wel niet meer komen. Ik zal 'New Dawn', 'White Climber' en 'Paul's Lemon Pillar' moeten gaan vervangen. Zijn er nog suggesties voor mooie, sterke klimrozen die ik kan planten?
    Dinsdag 17 April 2012 om 13:45

1 reactie

  • Kiki B. Kiki B. R. New Dawn is uiteraard één van de sterkste, dus die zou ik vervangen. Verder vind ik R.Schneewalzer een ijzersterke, geweldig geurende roos, grootbloemig en ook nog eens goed op de vaas. Zachtgeel. R. Guirlande d'Amour doet haar naam eer aan, bloeit leuk door, wit, kleinbloemig. R. Cl. Bonica bloeit geweldig door, is wel vrij roze.En dan natuurlijk de R. Bantry Bay. Keuze genoeg, maar het hangt er wel van af welke kleur je mooi vindt.
    Als je ze in de oude plantgaten wilt zetten zonder dat je alle aarde hoeft te vervangen zou ik je adviseren om Nemater korrels door de plantgaten te doen en daarna goed begieten.
    Dinsdag 17 April 2012 om 16:23

1 tuinier vindt dit leuk

  • Kiki B. Kiki B. Dinsdag 17 April 2012 om 16:23