Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Kiki B.Gisteren even op en neer gereden naar tuintje aan zee, want gras moest hoognodig gemaaid worden. Het was meer madelief dan gras, dus het zag er lief bloemig uit. Wat minder leuk was het heermoes dat overal weer de kop boven de grond stak. Vorig jaar al heel veel consequent er uit getrokken, maar heeft eigenlijk geen zin. Toch is het teveel om van een nood een deugd te maken. Dus ik ga me bezinnen...
    Zondag 29 April 2012 om 22:21

4 reacties

  • Ilse N. Ilse N. Dat ga ik vandaag ook doen. Heermoes verwijderen ...
    Maandag 30 April 2012 om 07:37
  • Heidi Heidi Nou, dat heb ik ook gedaan vandaag! En opnieuw paardenbloemen uitgestoken. Trek ook al weken zaailingen uit van de Esdoorns. Heb er bij de buren zowel ter linker als ter rechterzijde staan. Oude bomen die zich enthousiast uitzaaien. Ongelooflijk hoeveel plantjes dat geeft. Als ik ze niet zou uittreken dan zou ik nu in een oerwoud leven. Genoeg gemopperd. De Tolmiea's, de Muehlenbeckia's en de Verbena bonariens zijn weer terug! De eerste 2 worden notabene als kamerplanten verkocht!
    Zo zie je maar: het is een bijzondere winter geweest.
    Maandag 30 April 2012 om 20:40
  • Kiki B. Kiki B. Klopt, ik kan mij niet heugen dat er zoveel zaailingen van beuken, eiken en esdoorns zijn geweest. De beuken maak ik me geen zorgen om , die trekken makkelijk en overlevenmeestal niet. De esdoorns en eiken zijn wat taaier helaas.
    Maandag 30 April 2012 om 21:02
  • Heidi Heidi Nou en of! Als je er niet op tijd bij bent heb je alle kracht nodig om ze uit te trekken. Een venijnige penwortel hebben ze. Eiken komen hier niet vaak voor. Wel heb ik 3 jaar geleden een gewortelde hazelnoot uit een pot met planten geplukt, uitgeplant en is nu 2,5 meter! Goede grond hier in de Betuwe. Bij elke plant die ik in de grond zet reken ik 50 cm extra hoogte meer dan op het kaartje staat. Niet altijd leuk overigens.
    Maandag 30 April 2012 om 21:10

2 tuiniers vinden dit leuk