Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Astrid v.Ik gooi mijn koffie uit de espressomachine nu bij de Hosta's in de hoop dat ik dit jaar er toch wat over ga houden. Toch vind ik nog heel veel slakken in de tuin. Wat voor korrels of middeltje kan ik verder nog toepassen voor in twee slakkenvallen. Ik heb twee honden die de neiging hebben elke koemestkorrel etc. uit te graven en op te eten dus het mag niet giftig zijn.
    Donderdag 10 Mei 2012 om 07:40

3 reacties

  • Heidi Heidi Dan zeker geen cacaodoppen gebruiken hoewel goed bruikbaar. De chocoladegeur is voor honden onweerstaanbaar. Als ze ervan eten kunnen ze erg ziek worden en zelfs sterven. Kiki heeft het altijd over Delumbri, te verkrijgen bij Pireco.nl. Dat ga ik nu ook proberen. Maar ook cacaodoppen dus voor de grotere vlakken. Geen honden hier maar schapen en die probeer ik toch echt uit de borders te houden...;-)
    Donderdag 10 Mei 2012 om 22:11
  • Kiki B. Kiki B. Weet je, Delumbri is ook nog eens ontzettend goed voor je grond, daarom spreek ik er steeds weer over. De korrels klonteren op een gegeven moment samen, maar omdat het kleimineralen zijn werk je ze na een paar weken door de bodem en houden ze ook nog een keer vocht vast. Bij slakken wel met droog weer strooien en blijven herhalen.
    Vrijdag 11 Mei 2012 om 00:24
  • Wouter C. Wouter C. Delumbri werkt zalig goed voor hosta's.
    En het is in onze shop verkrijgbaar: http://deboomdokter.be/delumbr...
    Vrijdag 11 Mei 2012 om 09:22

1 tuinier vindt dit leuk

  • Kiki B. Kiki B. Vrijdag 11 Mei 2012 om 00:24