Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Hanna M.Mijn wingerd komt maar niet uit. Vorig jaar in maart gepland. Onderaan is er één takje dat wel blaadjes heeft. Zou die dood zijn?
    Vrijdag 11 Mei 2012 om 16:30

5 reacties

  • Kiki B. Kiki B. Als er onderaan 1 takje is dat wel blaadjes heeft is hij in ieder geval niet dood. Dus dan komt het wel goed.
    Vrijdag 11 Mei 2012 om 19:12
  • Hanna M. Hanna M. Ah! Spannend in ieder geval... Iedere dag kijk ik uit naar een groeiend knopje.
    Maandag 14 Mei 2012 om 15:30
  • Kiki B. Kiki B. Ah, nooit meer wingerd in my garden! Nu poets ik heftig muren en dakgoten schoon, ze kruipt overal en dat is echt niet leuk!!! Hannah, zoals jij keek ik destijds uit naar ieder groeiend knopje, dacht ook dat ze dood was. Maar ondertussen, was ik er maar niet aan begonnen.
    Zaterdag 19 Mei 2012 om 01:50
  • Karin Karin Ik heb ook net een muur van 15x8 m schoongemaakt. Het is me een werkje.. maar gelukkig hecht hij aanzienlijk minder dan de klimop. Als ik hem op 50 cm van de grond wegsnoei, is hij na 2 jaar al weer op 15 meter hoogte in de dakgoot van de buren. En dat terwijl hij in totale schaduw in vochtige grond staat. Volgens mij zijn ze niet stuk te krijgen. Dus nog even geduld.
    Zaterdag 19 Mei 2012 om 10:04
  • Hanna M. Hanna M. Ok, een jaar later... De wingerd is toch kapot gegaan. Nu staan er twee nieuwe klaar. Als hij éénmaal aan het groeien is, ga ik het mij misschien beklagen, maar in een mini stadstuin met allemaal bakstenen rondomrond wordt dit hopelijk een groene oase. :-)
    Zaterdag 13 April 2013 om 14:39