MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Henk L.Gisteren een Sperwer in de tui,die liepen buiten de ren zonder moeder maar ze hebben het gevaar overleefd.,misschien was hij op zoek naar de kuikentjes.
  Vandaag witte bessen, aardbeien en sluimererwten geplukt,gras gemaaid en een stoel gerepareerd,dit laatste hoort hier niet thuis.
  De aardappelen brengen nog niet veel vruchten op,veel loof maar weinig en kleine aardappel,toch zullen ze wel smaken.Koken,afkoelen en daarna frituren,heeerlijk.
  Donderdag 21 Juni 2012 om 17:49

3 reacties

 • Eco t. Eco t. Hmmmm, lekker die nieuwe aardappelen. Welk ras kweek je? Wij zijn al enkele jaren tevreden van de biologische Biogold die begin juni oogstbaar is. Donderdag 21 Juni 2012 om 18:17
 • Henk L. Henk L. Dat weet ik eigenlijk niet,heb vorig jaar bij Velt mijn aardappelen besteld maar ook van deze weet ik de soort niet.
  Meestal houd ik dan de kleine over om het jaar daarop te poten,maar op de een of andere manier is er de klad ingekomen en wist ik niet meer wat vroege en wat late aardappelen waren.Zal de naam Biogold onthouden.
  Dank voor de reactie Jan.
  Donderdag 21 Juni 2012 om 18:23
 • Eco t. Eco t. Aha, als je bij VELT besteld hebt is de kans redelijk groot dat het biogold was :-) Ik heb namelijk ook bij VELT besteld en zoveel verschillende, vroege soorten hebben ze niet :-) Donderdag 21 Juni 2012 om 18:33