Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

10 reacties

  • Maarten C. Maarten C. Hmmm ik geniet zo van mijn tuintje hoe hij nu is. Alles is in volle groei en meer en meer kan ik beginnen oogsten, mijn zonnebloemen beginnen groot te worden en al het fruit kan volop geoogst worden.
    Donderdag 28 Juni 2012 om 00:32
  • Heidi Heidi Was net van plan te vragen hoe die mooie moestuin in vakken er nu uitziet. Wauw! dus. Mag je trots op zijn. Voorlopig ben ik in elk geval jaloers. Heb weer te weinig tijd aan mijn bakken kunnen besteden. Dus: Beta vulgaris als pompoenen, Rucola met gele bloemetjes, eikenbladsla waar de kern door slakken is verorberd...Maar mijn courgetteplant in pot doet het goed! Al 2 minicourgetjes geoogst!
    Donderdag 28 Juni 2012 om 11:10
  • Maarten C. Maarten C. Ik moet ook wel opletten dat het nu niet gaat overwoekeren.
    Heb vooral last van 3 plantjes, rucola(komt echt OVERAL naar boven, en heb het moeilijk met ze zomaar weg te doen omdat ik dat zo graag eet), een verschrikkelijk irritante grassoort met hele diepe wortels en dan nog een ander plantje dat ik niet ken waar paarse lampionnetjes aankomen.
    Ben al blij dat ik de grasmachine kan gebruiken om de paden tussen mijn bedden te onderhouden, dat maakt echt een groot verschil.
    Met een beetje geluk zal ik ook dit weekend mijn eerste courgette kunnen oogsten.
    Donderdag 28 Juni 2012 om 11:18
  • Heidi Heidi Nou die grassoort ken ik! Helaas,maar gaat nooit meer weg.Staat in een van mijn borders. Wortels zitten inderdaad meters diep. Kun je een fotootje nemen van dat lampionnetje? En dat overwoekeren? Ik snap het heus Maarten, maar dat is toch een beetje een luxeprobleem? (Waar veel werk aan vast zit. Dat wel!)Eet smakelijk van al dat lekkers!
    Donderdag 28 Juni 2012 om 13:46
  • Maarten C. Maarten C. Vorig jaar heb ik de planten in bloei laten komen, de lampionnetjes waren wel mooi, maar er zaten 1000den zaadjes in. Dus dit jaar zorg ik ervoor dat ze niet meer gaan bloeien. Ik kan wel eens een foto nemen van de plant, die ziet er redelijk uniek uit.
    Ja dat is zeker een luxeprobleem, en al dat werk neem ik er met plezier bij hoor ;)
    Donderdag 28 Juni 2012 om 15:28
  • misschien zegekruid?
    Donderdag 28 Juni 2012 om 17:32
  • Heidi Heidi Daar dacht ik ook aan Mieke. Vandaar dat ik om een foto vroeg. Bij mij is het alleen geen plantje maar een PLANT! Laat er altijd 1 of 2 staan voor groendecoraties.Het zaad blijft 100 jaar kiemkrachtig dus Maarten: slecht nieuws! Maar zulke prachtige zaaddozen....
    Donderdag 28 Juni 2012 om 21:52
  • Heidi Heidi En zo'n verse eigengezaaide en opgekweekte courgette? Heerlijk!
    Donderdag 28 Juni 2012 om 21:54
  • Heidi Heidi En zegekruid heet Nicandra physaloides. Mocht je het na willen kijken.
    Donderdag 28 Juni 2012 om 22:06
  • Maarten C. Maarten C. Ahja, deze is het, nog maar eens een plantje toegevoegd aan mijn tuin. En als ik die bloem terug zie zal ik er mss toch wel weer enkel laten staan.
    Bedankt Mieke en Heidi!
    Zondag 1 Juli 2012 om 00:39

1 tuinier vindt dit leuk