Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Frank L.De walnoten oogst zal maar klein zijn dit jaar. Door de vele regen in het voorjaar zijn veel bolsters aangetast door bacteriebrand en worden ze zwart. Als de aantasting te erg is valt de noot vroegtijdig van de boom.
    Zaterdag 28 Juli 2012 om 20:02

3 reacties

  • Heidi Heidi Heb nog een relatief jonge boom van 6 jaar oud. Nog geen spoor van vruchten dit jaar. In de buurt wel een grote boom die de noten nog in de bolster liet vallen. Nog groen dus. Hebben wel een hoge grondwaterstand, kan dat er iets mee te maken hebben? De boom groeit verder prima.Het is de Juglans regia 'Broadview'.
    Zaterdag 28 Juli 2012 om 21:29
  • Frank L. Frank L. Denk dat je volgend jaar wel al enkele noten zal hebben want je notenboom is geënt. Een notenboom staat wel niet graag te nat met de wortels. Veel regen, hoog grondwater is niet zo goed, Notenbomen hebben het liever wat droger.
    Zaterdag 28 Juli 2012 om 21:52
  • Heidi Heidi Hartelijk bedankt voor je reactie. Wacht het af. Vorig jaar hadden we een handvol. Vind het sowieso een prachtboom, de opbrengst is daar ondergeschikt aan.
    Zaterdag 28 Juli 2012 om 21:55