MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Giel en JoanneWat doen jullie nu in de herfst met nieuwzeelandse spinazie die er nog steeds goed uitziet? Halen jullie die al uit de moestuin en zaaien jullie dan iets van grondverbeteraar? Of laten jullie de spinazie staan zolang die goed blijft?
  Dinsdag 9 Oktober 2012 om 21:05

7 reacties

 • Lieven D. Lieven D. laat staan, pluk, eet: binnenkort vriest hij toch tot snot Dinsdag 9 Oktober 2012 om 22:03
 • Jo V. Jo V. :) leuk om lezen dit antwoord. Woensdag 10 Oktober 2012 om 01:29
 • Esther R. Esther R. Giel, mag ik vragen waar je het zaad vandaan hebt? PS Ik woon ook in een woongemeenschap :) Is 't een CW? Vrijdag 19 April 2013 om 17:58
 • Giel en Joanne Giel en Joanne Hee Esther... Ik geloof dat dat zaad bij Van der Wal uit Hoogeveen (Drenthe) kwam. Ja, het is idd een centraal wonen project. In Overvecht. Vrijdag 19 April 2013 om 22:44
 • Esther R. Esther R. Van der Wal.. Ga ik opzoeken. Ik zoek daslook, ijskruid, nieuwzeelandse spinazie..
  Is al het groen bij jullie gezamenlijk of hebben de benedenwoningen een eigen tuin?
  Zaterdag 20 April 2013 om 08:43
 • Giel en Joanne Giel en Joanne http://www.zaadhandelvanderwal.nl

  Alle heesters en bomen beginnen lekker uit te schieten.

  Ik woon zelf op drie hoog, maar we hebben met ons huis (6 bewoners) een stuk tuin. Ik ben de enige die zich er mee bezig houdt van ons huis (wel jammer).

  Daarnaast hebben we een hele grote gezamelijke tuin van de gehele woongroep. Daarvan hebben we trouwens straks een tuindag (voor degene die wil werken). Ik zal een plattegrondje uploaden.

  En hoe is het bij jullie?
  Zondag 21 April 2013 om 09:37
 • Esther R. Esther R. Ons project is opgezet rondom een plein: voor sommigen is dit de achterkant en voor anderen (oa voor mij) de voorkant. Oorspronkelijk was het idee dat alle tuinen voor iedereen zouden zijn maar in de praktijk blijkt dat niemand graag bij de buren voor de woonkamerraam zit. Eigenlijk hebben alle begane grond woningen een eigen tuin. Dit zijn hoofdzakelijk kleine woningen: 2 en 3 kamers. We hebben geen woongroepen binnen de vereniging: de grotere huizen worden bezet door gezinnen of door mensen die er ooit een gezin hadden maar over zijn gebleven nadat de rest uitvloog. Deze woningen hebben ook een eigen tuin.
  Er is een kleine gezamenlijke tuin maar deze ligt volledig in de schaduw en hier wordt niet zo veel mee gedaan. Ik ben heeeeel blij met mijn achtertuin, op het zuiden! Deze deel ik wel met mijn directe buurman. Zijn slaapkamerdeur zit pal naast mijn woonkamerraam en wij liggen een stukje 'terug' ten opzichte van de buurwoningen.
  Ik ben degene die al het initiatief neemt voor de t
  Zondag 21 April 2013 om 10:17