MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Gerard M.Jo, Eugenie en Corina , bedankt voor jullie reactie t.o.v. mijn vraag over de naamplaatjes. Ik zal binnenkort enkele foto's van mijn roseraie op deze site zetten

  gr. Gerard
  Maandag 26 November 2012 om 20:14

1 reactie

 • Eugenie M. Eugenie M. Hallo Gerard,

  zo te zien op de foto heb je geen gaatjes in de naamplaatjes gemaakt. Dat is jammer, want dat verkleint de mogelijkheden een beetje. Om in eerste instantie de kosten laag te houden dacht ik aan Bamboe stokken. Ik gebruik deze ook , en mijns inziens zijn die goedkoop, gaan lang genoeg mee en zijn gemakkelijk te verwisselen aangezien je vaak genoeg bij de rozen komt, om dan een rotte stok op tijd te ontdekken. Ook kun je dan variëren in hoogte. Bovendien zou je met een gaatje , het plaatje bij de klimrozen ook aan de klim-rekken kunnen hangen.Bij stamrozen kon je ze dan ook aan de stam of steun laten bungelen. Lijkt dit je wat, dan zou ik dunne multiplex plaatjes maken met een gaatje ( of 2) die iets groter zijn dan de naamplaatjes, die daarop plakken en dank kun je ze bevestigen op wat je maar wilt.
  Gemakkelijker en Goedkoper kan ik op dit moment niet voor je bedenken.. Ben benieuwd wat je uiteindelijk gaat beslissen te doen :-)

  met vriendelijke groet Eugenie
  Vrijdag 7 December 2012 om 08:24

1 tuinier vindt dit leuk