MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Wim d.Hallo allemaal zou het een goed idee zijn on op het volkstuin complex een tuin vrij te maken om deze te gebruiken om groente te verbouwen voor de voedsel bank .wat denken jullie.heeft iemand hier ervaring mee hoor het graag.Gr wim Maandag 21 Januari 2013 om 12:38

3 reacties

 • Henk L. Henk L. Nou Wim ik heb hier geen ervaring mee,maar heb eens een keer een les gegeven over composteren op zo'n volks-tuincomplex en als je dan ziet welke goede groente er op de composthoop belanden,vind ik dit doodjammer.
  Heb toen ook deze gedachte,voedsel wat nog goed is en over naar de voedselbank te brengen,maar daar had niemand oren naar,wel erg jammer,weet je zo'n vokstuincomplex kan werken als ieder voor zich en God voor ons allen.
  Van dichtbij hoor ik de problemen als er algemene werken gedaan moeten worden bijvoorbeeld een haag scheren rondom het complex,daar zijn dan geen liefhebbers voor te vinden.
  In ieder geval kun je kijken of er vrijwilligers zijn die buiten hun eigen tuintje ook nog tijd willen vrijmaken voor hen om hen heen die het niet zo breed hebben. In ieder geval Wim is het een hele goede gedachte en een loffelijk streven,dit moet lukken met voldoende vrijwilligers die daar hun tijd in willen steken en dan natuurlijk afspraken met de voedselbank en als het aan mij zou li
  Maandag 21 Januari 2013 om 16:12
 • Lieven G. Lieven G. Het zou een nobele actie zijn dat wel :) Maandag 21 Januari 2013 om 18:27
 • Wim d. Wim d. Dank voor de reactie.ik ga het proberen Gr wim Dinsdag 22 Januari 2013 om 08:28