Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Peter D.

  • Peter D.Hallo,

    om net als Jürgen hier onder over wat meer privacy te beschikken, ben ik op zoek naar een struik/heester (geen klimplant dus) die liefst bloeit in de zomer- nazomerperiode en zeker de bladeren niet verliest in de winter. De struik/heester mag graag zo'n 3.5 tot 4 meter hoog worden en de breedte (eventueel van meerdere struiken) mag zo'n 5-7 m worden. Het is de bedoeling dat ze voor een bestaande, gemeenschappelijke haag worden gezet (hoogte 2.15 m), eventueel zet ik houten schotten tussen de haag en de struiken.

    Iedereen bedankt voor de tips!!

    Peter
    Dinsdag 26 Februari 2013 om 14:13

3 reacties

  • H. J. H. J. Dag Peter,
    wellicht eens leuk om het te proberen waard is een paal te nemen schroeven eromheen en dan een klimmer ertegen aan te planten, naar wens van privacy 1 of 3 palen bijelkaar met een mix van klimmers. klimplanten hangen dan sierlijk van de bovenkant paal naar beneden en evt. groeien deze klimmers lekker door elkaar heen. eens weer wat anders.
    Dinsdag 26 Februari 2013 om 15:02
  • Peter D. Peter D. Hmm...inderdaad het overwegen waard. Doel je dan op een soort clematis, of eerder klimop varianten?
    Vrijdag 8 Maart 2013 om 13:59
  • H. J. H. J. Dag Peter, ik stel mij voor en de combinatie kan je zelf maken, uit 2 rambler roos uitkijken welke je neemt, en dan voor de privacy een groenblijvende kamperfoelie ertussen laten slingeren. succes.
    Vrijdag 8 Maart 2013 om 15:44