MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Tyrr V.ben ik de enige die zijn tuinACTIVITEITEN zou willen kunnen bijhouden?
  Bv: ik zaai vandaag plant A, B, C en D, zie dat struik X en Y katjes hebben en dat voorjaarsbloeiers P en Q boven staat, maar nog niet bloeien.
  Volgende week merk ik dat A al aardig boven komt, maar dat er van D nog absoluut niets te zien is, wat 2 weken later wel het geval is.

  Moest ik dat dan nog ter plaatste (met de app) kunnen ingeven (uur + geotag), dan zou dat helemaal zot zijn :)
  Vrijdag 22 Maart 2013 om 11:00

3 reacties

 • Marianne V. Marianne V. gewoon in een boekje schrijven misschien? Vrijdag 22 Maart 2013 om 13:43
 • Dieter D. Dieter D. We denken eraan om een mogelijkheid tot het toevoegen van notities. We nemen het zeker verder mee in onze te ontwikkelen features. Bedankt voor de feedback! Vrijdag 22 Maart 2013 om 14:02
 • Tyrr V. Tyrr V. @Marianne
  ik ken mezelf, die boekjes vergeet ik toch weer of ik vind het niet terug. Waarnemingen.be geeft je voor natuurwaarnemingen die mogelijkheid om grafiekjes en vanalles en nog wat weer te geven. Zoiets voor de tuin zou ook interessant zijn. Op die manier denk ik ook dat het mogelijk is om hier info uit te halen. Stel bv dat bepaalde planten steeds vroeger de kop op steken (de onkruid groenten), dan is het voor iemand die die nog niet heeft, misschien interessant om vroeger dan voorgeschreven te zaaien.
  @Dieter: als je waarnemingen.be nog niet kent, het invoeren van een waarneming daar zou misschien een basis kunnen zijn? Ze hebben ook een app (obsmapp) die invoeren in het veld (offline trouwens) mogelijk maakt.
  Vrijdag 22 Maart 2013 om 14:07