MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Wesley T.

 • Wesley T.Perkplantjes & water geven?

  Hoe vaak en hoe veel water geef je perkplantjes in bloempotten op het balkon? Het balkon ligt op het oosten en is overdekt.

  Nieuw met tuinieren(-op-het-balkon)
  Donderdag 18 April 2013 om 16:36

4 reacties

 • Esther R. Esther R. Ligt aan het weer, heb je plastic bakken of potten of zijn het terra cotta potten? Ligt ook aan de plant.. Donderdag 18 April 2013 om 18:18
 • Rony H. Rony H. Onze ervaring.. Voldoende water en bijna dagelijks. Ook al heeft het geregend.. Zal natuurlijk ook afhangen van de soort planten. Donderdag 18 April 2013 om 19:18
 • Wesley T. Wesley T. Hoi Esther en Rony. Ik heb plastic bakken.

  De plantjes zijn:
  - ijsbloem
  - Salvia
  - Tagetes Patula
  - Begonia

  Ik heb de plantjes sinds donderdag en heb ze gelijk in de potten gezet met aarde. En ik heb ze daarna water gegeven en de zaterdag ook. Verder niet.
  De Begonia en Salvia lijken nu al af te takelen :(

  Het is net wetenschap :)
  Maandag 22 April 2013 om 20:33
 • Esther R. Esther R. Ja leuk he!? :) Salie heeft het liefst een beetje arme niet te natte grond. Mijn Salie staat op klei: ik doe er nooit iets aan behalve oogsten en hij groeit als kool. Nu is klei niet arm maar ik geef de salie nooit water. Begonia weet ik niet. ijskruid wil wel natter, afrikaantjes zijn niet heel piepig: niet te droog. Als alles het doet behalve de salie en begonia kon de begonia wel eens hetzelfde willen als salie..
  Heb je potgrond gebruikt?
  Dinsdag 23 April 2013 om 07:45