MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Wim d.enige tijd geleden heb ik een bericht geplaatst over de voedselbank.heb op ons volkstuin complex een tuin vrij gehouden om groente te kweken voor de voedselbank,zo dragen wij gezamelijk ons steentje bij voor mensen die het minder hebben.in eeste instantie had ik mijn twijfels of het zou gaan lukken en dat kwam ook naar voren uit de reacties.nu is het wekelijkheid,de tuin is er en hij staat nu vol.ook zijn er afspraken gemaakt met de voedselbank,deze was blij verrast.ik heb ook zaden en plantjes gekregen van het bedrijfsleven.alles ziet er goed uit,nu hopen dat het groeizaam weer blijft zodat we er veel af kunnen halen.
    Vrijdag 19 April 2013 om 14:48

5 reacties

  • Een geweldig fijn initiatief, Wim. Veel succes!! :-)) Vrijdag 19 April 2013 om 15:47
  • Wim d. Wim d. Dank je wel.moet toch iedereen aanspreken Vrijdag 19 April 2013 om 18:59
  • Juliette Juliette De sla staat al groot te zijn he Wim.. Als ik weer es ergens mee kan helpen hoor ik het wel. Dan leg je gewoon een briefje in mijn kas of je laat het via hier of de mail weten. Komen de aardappels al op en slaan de uitjes goed aan? Ik zal morgen es kijken.. Maar de sla zie ik vanaf mijn tuin groeien..
    Maandag 22 April 2013 om 23:37
  • Wim d. Wim d. Ik laat het je wel weten aan het einde van de week vuil rapen en schoffelen Dinsdag 23 April 2013 om 10:32
  • Juliette Juliette ja da tis goed ik hoor het wel dan.. toedeloe Woensdag 24 April 2013 om 20:14

2 tuiniers vinden dit leuk