Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

5 reacties

  • Esther R. Esther R. ja dat kan. Je moet wel voorzichtig zijn met de zon! Binnen kunnen ze heel goed voor het raam, maar als ze buiten directe zon krijgen verbranden ze heel snel. Mijn clivia staat elk jaar buiten, helemaal in de schaduw.
    Zaterdag 20 April 2013 om 09:14
  • Marilou C. Marilou C. laat je hem dan in pot staan, of plant je hem in volle grond ?
    Zaterdag 20 April 2013 om 09:35
  • Esther R. Esther R. Ik laat 'm gewoon in pot en als het nodig is geef ik water. In de winter gaat'ie de gang in, tot half februari en dan komen de bloemen :) op de vensterbank. Zo gauw het stopt met vriezen gaat ze naar buiten.
    Zaterdag 20 April 2013 om 10:00
  • Marilou C. Marilou C. Ik heb een heel mooi exemplaar. Vorig jaar nog verpot maar niet gescheurd. In de winter staat hij in een licht verwarmde veranda. De laatste jaren heb ik geen bloemen gehad. Nu is er 1 bloem die stilaan komt piepen. In de winter geef ik bijna geen water. Hoe krijg ik meer bloemen ???
    Zaterdag 20 April 2013 om 10:08
  • Esther R. Esther R. In de winter koud zetten, niet te veel licht, weinig water: een duidleijke rustperiode dus. Wanneer ze weer naar de vensterbank gaat denkt ze JOEPIEIEIEIE en dan gaat ze bloemen maken. Zorg dat je de bloem er uit knip voordat ze zaad gaat vormen anders denkt ze dat ze klaar is...
    Ik scheur ze wel af en toe.. dat geeft in het begin een beetje een zielig gezicht maar samen in een grote pot is het toch een vol geheel. Als het te vol wordt gaan er 1 of 2 uit.
    Ik weet niet of dit noodzakelijk is hoor, maar ik heb het idee dat dit wel goed is: dan maken ze hun eigen wortelstel..
    Zaterdag 20 April 2013 om 11:13