MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • An D.Aan het eind van de zomer van 2012 zijn wij verhuisd naar een woning waarvan het ooit smaakvol opgezette voor- en achtertuintje na minimaal 2 jaar verwaarlozing inmiddels flink uit hun voegen zijn gebarsten. Met behulp van een ander tuinforum ben ik er inmiddels in geslaagd om vrijwel alles wat er in het voortuintje staat te identificeren. De acuba, euonymus en lavatera zijn gesnoeid en het dode plantmateriaal dat centimeters hoog lag, is opgeruimd.

  Maar nu, hoe moet ik verder? Ik heb 0 € te besteden, ik wil zoveel mogelijk houden van wat hetgeen er al staat en de lege plekken kan ik opvullen met wat dingen die ik nog in pot heb staan, zoals een viburnum davidii, een viburnum opulus roseum (al is die misschien te hoog), twee helleborussen en pachysandra terminalis.

  Hoe begin ik hieraan? Wat moet verplaatst, wat moet verwijderd? Kortom, hoe zouden jullie dit aanpakken? Alle tips en adviezen zijn welkom!

  De zon zit momenteel 's ochtends in de voortuin, misschien ook handig om te weten.

  Alvast bedankt!
  Zondag 5 Mei 2013 om 09:41

2 reacties

 • An D. An D. Oh, ik wilde eigenlijk meer foto's plaatsen, maar zie nu dat dat niet gaat. Ik zal ze in mijn profiel toevoegen! Zondag 5 Mei 2013 om 09:43
 • Floor v. Floor v. Volg je hart,experimenteer.Je hebt al goed werk verricht en probeer naar hartelust.Heb vertrouwen! Zondag 5 Mei 2013 om 12:41