Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Bieke V.Heerlijk, onkruid wieden in de ochtendzon. In gezelschap van de poes, die allerlei spannende dingen ontdekt, en dan pardoes in slaap valt. Maar wat doe ik met moskussentjes in de border? En graspollen? Heeft iemand een milieuvriendelijke oplossing hiervoor.
    Zondag 5 Mei 2013 om 10:59

4 reacties

  • Riet V. Riet V. Uittrekken
    Donderdag 9 Mei 2013 om 10:18
  • Lieven G. Lieven G. Schoffelen
    Donderdag 9 Mei 2013 om 10:36
  • Bieke V. Bieke V. Logisch ja. Maar het gaat om heel veel graspollen en mos. De borders zijn aangelegd op voormalig gazon, dat toen voor de milieuvriendelijkheid niet is kapotgespoten, maar wel afgefreesd.
    Zaterdag 11 Mei 2013 om 11:25
  • Jan F. Jan F. Alle delen van de border waar geen planten staan die je wil behouden bedekken met een laag karton (van grote dozen ofzo, te krijgen in electro- zaken). Daarboven een laag schors om het uitzicht te verbeteren! Al de graspollen zullen stikken en verteren onder het karton en na een jaartje ofzo is ook je karton verteerd. Leg wel een dikke laag schors want karton is niet zo mooi in de tuin!
    Zaterdag 11 Mei 2013 om 15:45