Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Gillian R.Ik vond dat ik wel een uitje naar de kwekerij had verdiend (ik verzin nog wel waaraan) en heb weer 's genoten. Ik had wel een wensenlijstje opgesteld want anders gaat het helemaal mis en kom ik met van alles thuis thuis waar ik geen plek voor heb. Hebben jullie dat ook?
    De buit: 9 nieuwe planten waaronder de Brokaatbloem 'Kew Blue'. Ben helemaal blij!
    Zaterdag 18 Mei 2013 om 15:07

4 reacties

  • Marcus G. Marcus G. Altijd. Binnenkort weer die uitdaging aangaan als er ruimte vrij komt omdat het voorjaarsgoed is uitgebloeid. Mooi de Kew Blue. Ontwikkeld in de bekende Kew Gardens waarschijnlijk?
    Zaterdag 18 Mei 2013 om 18:31
  • Gillian R. Gillian R. @Jolanda: Had ik een man gehad, dan hadden ze samen een praatgroepje kunnen beginnen want boeken en planten, daar ga ik ook altijd voor door m'n knieĆ«n.
    @Marcus: wordt inderdaad algemeen aangenomen dat ze daar zijn 'ontstaan'. Ik ben in februari bij de Seedbank van Kew geweest waar ze proberen zoveel mogelijk zaden van over de hele wereld te verzamelen/conserveren en o.a. juist 'oude' rassen te herintroduceren in het gebied van oorsprong. Heel interessant: http://www.kew.org/science-con...
    Zaterdag 18 Mei 2013 om 19:06
  • Marcus G. Marcus G. Ik heb pas de serie van David Attenborough gezien die hij in Kew heeft opgenomen. Een aanrader!
    Zondag 19 Mei 2013 om 18:01
  • Gillian R. Gillian R. Goed dat je me er aan herinnert, thanks. Ik heb daar een halve aflevering van gezien en me toen voorgenomen alles in 1 x te kijken maar daarna weer straal vergeten. En dan ook nog de Flower Chelsea Show . . . TV wordt weer leuk!
    Maandag 20 Mei 2013 om 07:07

2 tuiniers vinden dit leuk

  • C F. C F. Zaterdag 18 Mei 2013 om 15:55
  • Marcus G. Marcus G. Zaterdag 18 Mei 2013 om 18:27