Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

7 reacties

  • Ivonne J. Ivonne J. Heel slecht, ze groeien niet echt.
    Normaal zouden ze nu al bijna 2 meter hoog zijn, nu zijn ze 30cm hoog :(
    Dinsdag 2 Juli 2013 om 00:14
  • Maarten C. Maarten C. Zeer bizar, geen enkele zonnebloem dit jaar! Al alle jaren staat mijn tuin er vol van. En nu nergens een te bespeuren, ik begrijp er niets van.
    Mss dat er door de lange vorst meer zaden zijn opgegeten?
    Dinsdag 2 Juli 2013 om 00:18
  • Ivonne J. Ivonne J. Nou ik heb ze binnen laten kiemen en toen het 4e blad kwam naar buiten. Maar het voorjaar was veel kouder dan andere jaren waardoor ze niet goed groeien. 4 jonge zonnebloemen zijn opgegeten door naaktslakken :(
    Dinsdag 2 Juli 2013 om 00:22
  • An K. An K. Ik heb er wel een paar groeien idd niet hard. De zonnebloemen die ik voor volgend jaar gezait heb komen al uit en gaan wel hard.:-[ na ja ik zie wel.
    Woensdag 3 Juli 2013 om 07:03
  • Eco t. Eco t. Wij hadden er honderden die opgekomen waren uit het vogelvoer van de voorbije winter. Ik verwachtte al een echte zonnebloemoase deze zomer. Helaas bleken alle plantjes een delicatesse voor de slakken. Er blijft nu GEEN ENKELE zonnebloem over! :-)
    Donderdag 4 Juli 2013 om 11:07
  • An K. An K. oo dat is erg jammer zeg. wat had dat mooi geweest zo veel zonnebloemen!
    Zaterdag 6 Juli 2013 om 16:54
  • Heidi Heidi Ze heten niet voor niets ZONNEbloemen. Met al dat bewolkte weer hebben ze er gewoon geen zin in. En tja, slakken zijn ook nooit ver weg natuurlijk. Jammer.
    Zaterdag 6 Juli 2013 om 22:50