MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Marlène   Druif 'Boskoop Glory' (Vitis vinifera 'Boskoop Glory')

 • Marlène W.Heb wat foto's toegevoegd - de meeste druifjes er al afgehaald maar zo ziet mijn druivelaar er nu nog uit. Van deze druifjes ga ik ook nog confituur maken.
  Donderdag 12 September 2013 om 15:28

3 reacties

 • Carinekiki C. Carinekiki C. Hoe maak jij je confituur ? Zondag 22 September 2013 om 09:49
 • Marlène W. Marlène W. Met het recept van SOS Piet te vinden op het internet met filmpje. Het is héél duidelijk en héél gemakkelijk. Al mijn druifjes zijn nu verwerkt. Heb jij er ook staan misschien ? Groetjes.
  Zondag 22 September 2013 om 16:21
 • Carinekiki C. Carinekiki C. Ik heb er verleden jaar sap van gemaakt.
  En dit jaar heb ik weer mega-veel druiven.(ik snoei hem niet,en hij is uitgelopen op meer dan 10 meter,maar hij staat er al meer dan 10 jaar)
  Ik heb er confituur van gemaakt,maar de pitjes in blender gehakt=gezonder en dan een beetje dadels en vijgenstukjes toegevoegd.
  http://mens-en-gezondheid.info...
  en van de hoeveelheid pulp die ik over had heb ik extra lang in de blender gemixt met kaneel,gember,honing & een 4 tal appelen(met schel) op 3 liter pulp
  De oven op 70° en dan de creme op een bakplaat-papier opensmeren:gedurende een 8uur in de oven,met een spleetje om te verluchten.Dan krijg je een crispy gezonde fruit-leer :-) Overheerlijk...en lang houdbaar als je die goed laar drogen .
  http://the666bbq.blogspot.be/2...
  K'ben blij dat ik eindelijk iets ontdekt heb dat ik mijn pitten kan bewerjen en toch smakelijk is .
  Zondag 22 September 2013 om 17:47