Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

5 reacties

  • Johanna H. Johanna H. Het beste is de zaden nu of in de winter te zaaien,ze komen dan volgend voorjaar op. Maar het is ook mogelijk om ze in het voorjaar binnenshuis te zaaien, maar dan zijn de planten wel zwakker.
    Over een paar weken zal ik een artikel maken over het 'winterzaaien' van zaden.
    Als je daar in geinteresseerd bent, ga mij dan volgen, dan krijg je automatisch bericht als mijn artikel geplaatst is.
    Vrijdag 20 September 2013 om 20:56
  • Anneke V. Anneke V. Dank voor je reactie, ik zal je "volgen"!
    Vrijdag 20 September 2013 om 21:46
  • Els M. Els M. Ik heb ze ooit als zadenruil ontvangen per post en dan voorgezaaid in de lente. Dan voorlopig in de moestuin geplant, en pas in oktober was er 1 sterke plant voor in de border: dus makkelijk was dat niet. Maar toch 1 'geitenruit' met dank aan Kiki en ook wel aan mijn vochtige vruchtbare aarde in de tuin.
    Zaterdag 21 September 2013 om 12:11
  • Anneke V. Anneke V. Dat klinkt voor mij hoopvol want ik heb ook vochtige vruchtbare grond. Ik ga het dan denk ik al deze winter zaaien. Eens afwachten wat Johanna nog voor berichten hierover gaat plaatsen.
    Zaterdag 21 September 2013 om 17:40
  • Ann V. Ann V. Ik heb G. officinalis 'Alba' en die zaait zich vrijelijk uit. Die cultivar is dus allicht ook heel vlot te zaaien. Maar mijn ouders hebben de 'echte' soort, en die blijkt veel moeilijker...
    Zondag 22 September 2013 om 11:45