MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Rob P.goedendag allen, een klant van mij uit Noorwegen is op zoek naar Sint Janskruid en Wilde Gagel. dit is allemaal nieuw voor mij en ik weet ook helemaal niet of dit te koop is maar misschien is er iemand hier die mij dit wel kan vertellen?
  Donderdag 21 November 2013 om 11:29

5 reacties

 • Els M. Els M. Zoekt die klant hertshooi? http://www.mijntuin.org/plants... en Wilde gagel of Myrica gale = een struik met katjes in de lente?
  http://www.neerlandstuin.nl/st... Ik denk allebei gewoon te koop.
  Donderdag 21 November 2013 om 20:03
 • Els M. Els M. http://www.mijntuin.org/plants... Donderdag 21 November 2013 om 20:10
 • Rob P. Rob P. hoi Els, ja de klant wil ze kopen maar ik denk niet als complete plant maar als kruid. ik kan het alleen nergens vinden waar ik dat kan kopen.
  Vrijdag 22 November 2013 om 08:14
 • Els M. Els M. Ach zo! StJanskruid, als gedroogd kruid kocht mijn moeder gewoon in een natuurvoedingswinkel (reformzaak genaamd in NL denk ik) En dat is als thee te koop, of verwerkt in etherische olie. Dus zoek maar bij zulke winkels.Waar woon jij? Je locatie is niet zichtbaar, vandaar.
  Wilde gagel ken ik niet maar dat zal ook zijn werking hebben: ik lees dat het vroeger bij het brouwen van bier gebruikt werd ;-)
  Vrijdag 22 November 2013 om 17:17
 • Mia V. Mia V. St.Janskruid kan je heel gemakkelijk zelf in de tuin kweken, geeft heel veel fijn zaad, je kan er thee van maken en zelfs de bekende rode St.Jansolie van de bloemen, ik kan misschien wel nog wat zaad verzamelen, ik kijk morgenochtend wel eens en als je dat wilt kan ik je dat dan wel opsturen...maar wilde gagel heb ik ook niet. Vrijdag 22 November 2013 om 22:13