Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Els M.De 1ste & de laatste x dat er kalk op mijn serrevensters was... Want het er weer afhalen was gisteren niet zo simpel! Ik bestel zeker het witte doek met klemmekes van ADC, dat ik op een tuinbeurs zag in Beervelde!
    Maandag 13 Januari 2014 om 11:30

4 reacties

  • Piet F. Piet F. Els, ik gebruik oprolbare matten van houten latjes bij heel warm weer. Gezien in veel Engelse tuinen, meestal in 't groen.
    Maandag 13 Januari 2014 om 14:56
  • Els M. Els M. En rol je dat dan gewoon uit OP de serre? Ik vond die witte doek om van binnen te installeren wel 'te doen'. Maar die houten latjes gaan toch 'afzien' van vocht buiten?
    Maandag 13 Januari 2014 om 20:25
  • Piet F. Piet F. Die aan elkaar geweven latjes van 7 x 1,5 mm OP de serre zijn geschilderd en met een dun touwtje kan je ze weer oprollen van beneden. Zie eerste foto van mijn album "Serre".
    Maandag 13 Januari 2014 om 21:14
  • Els M. Els M. Juist: die mooie serrefoto's waren precies al vermeerderd in je album. Ik heb ze nu teruggevonden! Ik ga dat nog bespreken met 'den John' weetwel ;-)
    Maandag 13 Januari 2014 om 22:25

2 tuiniers vinden dit leuk