MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Claudia R.In de LENTE editie van eMagazine SMULTUIN in 4 seizoenen 182 bladzijden voorjaarsinspiratie. Wat valt er zoal te lezen in deze lente editie behalve de SMULTUIN lessen? Jet proeft van fruitbloesem. In deze editie voor het eerst wee nieuwe, jonge schrijvers: Ellen Wortel vertelt over haar tuintje en alle avonturen die zij beleeft en Erik Bos interviewt Jeroen van Beveren, die vooral wil genieten in zijn mobiele tuin. Monique Nuijten zaait tomaten, paprika, pepers onder een grow light voor haar volkstuin.

  Peter Kouwenhoven speurt in de natuur naar de lente en noteert dat in zijn serie Natuurtuindagboek. Annemiek van Moorst maakt zuurkool, oogst citrusfruit, gebruikt Stratificatie om zaden te laten kiemen en geniet van de eerste fruitbloesems op Villa Nespolo in Italië.

  Deborah Megens deelt haar kennis over de berk. Brenda laat je de voordelen van smoothies proeven. Marianne Verschoor deelt haar passie voor botanische kunst. Marga Boutkan is natuurcoach en laat je in geuren en kleuren van de lente genieten. Aardperen zijn nu het lekkerst vindt Bea. Frits Deemter laat je kennis maken met bijzonder eetbare bladeren in zijn Essgarten. Ben je al ‘n Luitje van Boerenfluitjes? Ga je mee naar de lentemarkt of meimarkt op kwekerij de Boschhoeve?

  Een stapel tuin en kookboeken heb ik gerecenseerd en de juweeltjes in de boekenrubriek besproken.

  Lees hoe je dit eMagazine kunt bemachtigen op http://www.smultuin.nl
  Zaterdag 22 Februari 2014 om 16:20