Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • manfred e.mijn vlinderstruik hangt er slap bij . heb hem bespoten met bladluis middel enkele keren . zou die dood zijn of kan ik hem nog redden . ook enkele keren water gegeven maar blijft er slapjes bijhangen
    Woensdag 26 Februari 2014 om 11:46

6 reacties

  • Koen D. Koen D. heeft u nu last van bladluis ?
    Woensdag 26 Februari 2014 om 23:47
  • manfred e. manfred e. nee die zijn dood . maar de plant ook schat ik .
    Donderdag 27 Februari 2014 om 05:45
  • Koen D. Koen D. waarschijnlijk niet corrtect gedosseer, ik wil nu niet als een "groene" jongen overkomen maar als het over 1 plant gaat, probeer er dan eens wat lievehersbeestjes en oorwormen op te zetten.
    hang in de buurt van de plant een klein bloempotje ondersteboven met wat stro in en je hebt een perfecte overwinterplaats voor heel wat inseckten
    Donderdag 27 Februari 2014 om 06:07
  • manfred e. manfred e. hij staat ook naast een insecten hotel dus dat zat wel goed maar nog niet genoeg . het bestrijdings middel was kant en klaar en kon daar dus niks aan veranderen. maar die bloempot is een goede tip ! heb stekken genomen van de vlinderplant en mocht ie niet meer doen dan heb ik die stekke nog . zou jammer zijn want was een mooie plant waar veel vlinders op af kwamen en dat terwijl ik op een flat woon langs een drukke weg .
    Donderdag 27 Februari 2014 om 06:38
  • Lex v. Lex v. Als het alleen bladschade is heb je kans dat de vlinderstruik straks opnieuw uitloopt, vlinderstruiken zijn vaak redelijk vroeg met uitlopen, vorstschade komen ze ook overheen.
    Donderdag 27 Februari 2014 om 10:42
  • manfred e. manfred e. dank je wel lex , dat stelt mij weer gerust .
    Donderdag 27 Februari 2014 om 13:26