MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Willem v.Op en top lenteweer
  Zeist (weeronline.nl), 6 maart 2014 - Het blijft droog met flink wat zonneschijn. Vanochtend vroeg is het fris met mogelijk wat mist of nevel, maar overdag zonnig en zeer zacht voor de tijd van het jaar. Daarbij staat niet al teveel wind en is het dus op en top lenteweer!

  Vanochtend is het fris met op sommige plaatsen mist of nevel. De mist lost snel op en de zon gaat volop schijnen.

  Vanmiddag verloopt droog met flink wat zonneschijn. Zo nu en dan wordt de zon gehinderd door velden sluierbewolking of enkele stapelwolken. Het waait zwak tot matig uit het zuiden en de temperatuur klimt naar 12 tot 14 graden.

  Ook vanavond en vannacht blijft het droog en vrij helder. Aan zee wordt het niet veel kouder dan 6 graden en verder naar het oosten koelt het af naar 4 tot 2 graden.

  Morgen begint de dag zonnig, maar gedurende de ochtend wordt de zon steeds meer versluierd door velden hoge bewolking. De zuidelijke wind wakkert aan naar (meest) matig in het binnenland en mogelijk krachtig op de Wadden.

  In de middag neemt de bewolking geleidelijk toe en valt in het noorden mogelijk een enkel spatje regen. De wind draait westelijke en de temperatuur loopt op naar ongeveer 14 graden. Tijdens de avond en nacht blijft het zo goed als droog en de wind zwakt weer af. De minimumtemperatuur komt uit rond 3 graden.

  In het weekend wordt het volop lente. Zaterdag wordt het onder een waterig zonnetje 14 tot 16 graden. Zondag is er geen wolkje aan de lucht en loopt de temperatuur lokaal op tot 17 graden. Er staat niet al te veel wind, waardoor het ideaal weer is om een terrasje te pakken.

  Ook na het weekend blijft het voorjaarsweer aanhouden. Het is voorlopig droog, zacht en vrij zonnig.
  Donderdag 6 Maart 2014 om 07:53