Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Conny R.Een paar weken geleden was ik om 12 in de nacht aangekomen in Frankrijk en stond ik de volgende ochtend vroeg al koffie te drinken in mijn keuken toen mijn oog viel op het heldere licht wat in de tuin scheen. Tot mijn stomme verbazing was er een complete boom weg!!Nog in mijn duster stoof ik de tuin in waar over een derde alleen nog uit stokken bestond. Buurman René had de hele boom weg laten halen!Een paar maanden daarvoor had hij al voorzichtig gevraagd of hij een tak mocht weghalen, want hij haalde zoveel licht weg en daar had ik mee ingestemd.Tja van je franse buurman moet je het maar hebben!
    Vrijdag 23 Mei 2014 om 19:43

4 reacties

  • Ellen A. Ellen A. Oh hemel, wat zou ik boos zijn.
    Vrijdag 23 Mei 2014 om 20:52
  • Lieven G. Lieven G. OMG
    Vrijdag 23 Mei 2014 om 22:11
  • Conny R. Conny R. Ik was wel verbaasd, wij zouden eerst overleggen met onze buren! Maar het is een goede buurman, staat altijd klaar voor ons, en ach, ik heb inderdaad véél zonlicht nu in mijn tuin!
    Vrijdag 23 Mei 2014 om 22:15
  • Zo te zien staat er nog een groot deel overeind. Dikke kans dat die boom weer opnieuw uitloopt! Wat voor een boom is het?
    Woensdag 28 Mei 2014 om 21:45