MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

23 reacties

 • Jean B. Jean B. mooi maar niet bepaald goedkoop Dinsdag 3 Juni 2014 om 23:21
 • Kiki B. Kiki B. en niet bepaald nodig. Dinsdag 3 Juni 2014 om 23:37
 • Kiki B. Kiki B. en sorry, maar echt mooi vind ik het niet. Dinsdag 3 Juni 2014 om 23:54
 • WITBOSCH WITBOSCH Dag Jean. Fijn dat je het mooi vindt.
  We kiezen bewust voor erg duurzame en multifunctioneel inzetbare tuinaccessoires (meer met minder doen) zodat de wat hogere start investering erg lang zal renderen. Smart Life accessoires koop je voor het leven, niet voor even.
  Op de langere termijn dus een slimmere keuze voor je beurs en voor onze planeet.
  Woensdag 4 Juni 2014 om 00:08
 • Tom M. Tom M. Ik bén een enthousiaste tuinliefhebber, heb dit niet in mijn bezit, en voel het zeker niet als een gemis...meer iets voor iemand die wil tuinieren in een zondags pak... :-/ Woensdag 4 Juni 2014 om 00:13
 • WITBOSCH WITBOSCH Dag Tom. Ik zag eerder in je prikbord berichten dat je erg creatief bezig bent in de tuin. Goed zo! Wij zijn fan van leuke en creatieve ideeën.
  Maar natuurlijk is niet iedereen even handig of ontbreekt soms gewoonweg de tijd. En dan zoeken mensen, ook tuiniers, wel eens naar makkelijke oplossingen. De tuincentra puilen uit van overbodige producten :-)
  Woensdag 4 Juni 2014 om 00:27
 • Kiki B. Kiki B. Inderdaad, overbodige producten...
  Verder zag ik bovenstaand antwoord van Smart Life ook al elders staan. Copy paste, weinig creatief.
  Woensdag 4 Juni 2014 om 09:23
 • WITBOSCH WITBOSCH Kiki, het zou fijn zijn mocht je je weinig opbouwende commentaren reserveren voor je eigen berichten. Je persoonlijke mening heb je inmiddels voldoende duidelijk kunnen maken.
  Voor wat betreft de zin en onzin van het intensief telen op kleine oppervlakten kan je via volgende link behoorlijk wat opsteken: http://en.wikipedia.org/wiki/S...
  Woensdag 4 Juni 2014 om 09:48
 • Gert a. Gert a. Beste meneer/mevrouw Smart Life, ik begrijp helemaal waarom Kiki op deze manier reageert. U bent hier niet als 'enthousiaste tuinliefhebber' maar als commerçant. Daar is op zich niks mis mee, maar naar mijn mening horen uw berichten thuis bij de reclamebanners en niet in deze chat/blog. Uw berichten zijn gewoon SPAM. In mijn e-mailapplicatie heb ik daar een goeie SPAM-filter en een SPAM-knop voor. Dat is hier spijtiggenoeg (nog) niet het geval. Woensdag 4 Juni 2014 om 16:13
 • WITBOSCH WITBOSCH Dag Gert, ik ben zelf wel degelijk een enthousiaste tuinliefhebber die sinds vorige zomer hard aan de weg timmert om multifucntionele en slimmere tuin accessoires aan te bieden als duurzaam alternatief voor de klassieke welbekende groene wegwerp tuinspulletjes uit de supermarkten.

  Begin dit jaar nam ik dan ook een bedrijfs 'Plus' account om mijntuin.org te steunen zodat zij dit gehele platform zonder kosten kunnen blijven aanbieden aan tuiniers zoals jij en ik. In ruil mag ik als commerciële partij bescheiden actief zijn in deze community. Sinds april heb ik hoop en al 10 prikbord berichtjes geplaatst in de dagelijkse lawine van alle andere berichten.

  Uiteraard is het niet mijn bedoeling en zelfs contra productief om als spam en storend ervaren te worden. Verontschuldigingen daarvoor. Het is nog nieuw en dus nog wat aftasten. Wellicht zou het handiger zijn mochten gesponsorde berichten te onderscheiden zijn van andere.
  Nu je weet wie ik ben en wat ik doe kan je in het vervolg
  Woensdag 4 Juni 2014 om 17:09
 • WITBOSCH WITBOSCH ooops... een lengte beperking van berichten. Het vervolg:

  ...kan je in het vervolg gewoon over mijn schaarse berichten heen scrollen.

  Veel tuinier plezier op je dakterras!
  Woensdag 4 Juni 2014 om 17:11
 • Gert a. Gert a. @ Smart Life
  Ik begrijp dat je reklame wil maken. Ik heb dat alleen liever duidelijk afgescheiden.
  PS: Ik heb ook betaald voor mijn plusaccount.
  Woensdag 4 Juni 2014 om 20:21
 • Kiki B. Kiki B. Smart Life,
  Uw reactie jegens mij vond ik ietwat onhandig.
  Edoch, uw antwoord aan Gert zal ik maar impreteren als zijnde een verkapt excuus aan mij.
  Critisisme zou moeten mogen, we leven in een vrij land met een vrije opinie. Zoals ook ik kritiek zou mogen hebben en zou mogen uiten.

  Maar wel met een grens van fatsoen en zonder de persoon zelf aan te vallen.

  Op zich zouden bedrijven zich best kunnen mengen ( maar met mate!) in discussies/tuinvragen, mits gericht op de vraagstelling en met een concreet antwoord.

  Wanneer iemand 3 x achter elkaar een reclamebericht in de rubriek Tuinvragen (& Antwoorden) plaatst, ervaar ik dat zelf als storend en als spam. Zeker als even verder op weer opnieuw een soortgelijk bericht naar voren komt.
  Bovendien vind ik dat dit soort van reclame misleidend kan werken, met name voor onervaren tuiniers.

  Deze Tuinvragenrubriek lijkt mij bedoeld te zijn voor wat het zegt te zijn : vragen waar lezers mee zitten en waar andere tuiniers
  Woensdag 4 Juni 2014 om 20:24
 • Kiki B. Kiki B. Woensdag 4 Juni 2014 om 20:25
 • Mia V. Mia V. groot gelijk Kiki, reclame kunnen wij hier best missen, nu hadden wij eens een goeie tuingroep ... verstoor het niet @Smart Life! Woensdag 4 Juni 2014 om 20:33
 • WITBOSCH WITBOSCH ? Kiki, ik plaats geen reclame berichten in de tuinvragen rubriek, en zeer zeker niet 3x achter elkaar.

  Ik post berichtjes onder de rubriek "berichtjes/plaats een bericht."

  Blijkbaar is dat dan uiteindelijk hetzelfde berichtenkanaal.
  Woensdag 4 Juni 2014 om 20:35
 • Kiki B. Kiki B. excuus: vervolg van mijn tekst:
  Deze Tuinvragenrubriek lijkt mij bedoeld te zijn voor wat het zegt te zijn : vragen waar lezers mee zitten en waar andere tuiniers antwoord op kunnen geven. Dat is ook de charme en de kracht van deze site.

  Smart Life , toon svp iets meer respect voor de mensen die al jaren lang trouw en geduldig antwoord geven op mijntuin.org , allerlei zaken uitzoeken voor de vraagsteller etc. en daar heel veel tijd aan besteden.
  Want zij zijn uiteindelijk degenen die deze site inhoudelijk dragen middels een open source karakter.
  Niet de adverteerders.

  Wat betreft de link naar Square foot gardening - vierkante meter tuinieren , hier hebben we een aantal jaren geleden al over gepost, overigens in zeer positieve zin. Ook van mij uit.
  Woensdag 4 Juni 2014 om 20:41
 • Kiki B. Kiki B. Zand er over. Laten we op een goede manier met elkaar om gaan in een positieve zin. Woensdag 4 Juni 2014 om 20:42
 • WITBOSCH WITBOSCH Dat is prima zo. Woensdag 4 Juni 2014 om 20:51
 • Kiki B. Kiki B. Okay, shake hands dan:) Woensdag 4 Juni 2014 om 20:59
 • Tom M. Tom M. LAAT DE BUBBELS AANRUKKEN !!! Woensdag 4 Juni 2014 om 22:29
 • Kiki B. Kiki B. hahaha gekke Tom:) Woensdag 4 Juni 2014 om 22:31
 • Tom M. Tom M. weet ik, maar ik kan er mee leven, en mijn medemens blijkbaar ook :-)) Donderdag 5 Juni 2014 om 00:21

3 tuiniers vinden dit leuk